Secretul siluetei lui Carmen Brumă. Regula de la care nu se abate niciodată: Una dintre problemele alimentației noastre este lipsa diversității

Data publicării:
Carmen Brumă, foto Instagram
Descriere foto: Carmen Brumă, foto Instagram

Carmen Brumă a împlinit recent 44 de ani. Soția lui Mircea Badea are o siluetă impecabilă, pentru care lucrează zillnic. 

Carmen Brumă are grijă de ea și de ceilalți, atunci când vine vorba de slăbire și menținerea siluetei. Pe lăngă sport și alimentație sănătoasă, vedeta are și căteva reguli de la care nu se abate niciodată. 


„Eu am niște reguli pe care le-am introdus acum foarte mulți ani în viața mea și de la care nu mă abat. Una dintre ele este că nu mănânc zilnic același lucru și încerc să diversific cât de mult pot mesele. Una dintre problemele alimentației noastre este lipsa diversității. Mâncăm aceleași
patru legume, fructe, cereale etc. În programele mele, mesele sunt diferite de la o zi la alta, și asta li se pare dificil multor persoane, care mă întreabă de ce nu pot mânca șapte zile același mic dejun, de exemplu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial)

O alimentație sănătoasă presupune diversitate, echilibru, flexibilitate și concordanță cu gradul de activitate fizică. Sportul în ecuația asta este un fel de bon de masă. Dacă faci sport în mod constant și susținut, îți permiți să mănânci mai mult față de o persoană care nu face asta. Plus beneficiile de ordin psihic, care sunt foarte mari și subevaluate. Eu cred sincer că, în vremurile pe care le trăim, sportul este obligatoriu pentru sănătatea mintală”, a declarat Carmen Brumă pentru VIVA!.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial)

Carmen Brumă nu a avut o siluetă de fotomodel toată viața. În adolescență, vedeta a dus o luptă crâncenă cu kilogramele în plus, iar călătoria pe care a început-o atunci, a devenit drumul ei în viață. 

Mămica unui băiețel de 7 ani, Carmen Brumă își dorește să fie un model pentru copilul ei și crede cu tărie că cei mici pot fi inspitați doar prin propriul exemplu. 


„Nu cred că un copil va face ceea ce-i spui tu, daca acest lucru nu este dublat de exemplul personal al părinților. Pot să-i spun eu lui Vlad să facă mișcare de dimineața până seara, dacă pe mine mă va vedea stând pe canapea toată ziua, nu cred că va avea efect. El m-a văzut pe mine de mic făcând spor, pe tatăl lui la fel…”, a declarat vedeta pentru CSID



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel