Secretul Mariei Dragomiroiu pentru o siluetă impecabilă, la 68 de ani: „Mă îngrijesc și investesc în asta”. Masca specială pe care și-o aplică mereu pe păr

Sursa foto: Maria Dragomiroiu, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Maria Dragomiroiu, Facebook

Maria Dragomiroiu a dezvăluit cum se menține în formă, la vârsta de 68 de ani. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Maria Dragomiroiu arată impecabil, la vârsta de 68 de ani. Artista nu doar că afișează o imagine perfectă la exterior, ci este extrem de energică și are o stare pozitivă în fiecare zi, chiar dacă cariera o determină să piardă foarte multe nopți. Totuși, să fii artist nu-i lucru ușor, spune Maria Dragomiroiu, care mărturisește că-și dorește să fie un model pentru toate persoanele care o văd la spectacole.

„Munca. Păi un bărbat își dă doar cu apă pe ochi, se îmbracă, își trece mâna prin păr și a ieșit pe ușă. Pentru o femeie nu e așa. Mai ales la o artistă, e o muncă. Câteva ore, ca să fii impecabilă pe scenă. Și trebuie să ai grijă de tine. Eu am grijă de mine. Merg și eu, îmi fac timp, din când în când, de câte o ajustare. Îți mai faci umplere de riduri. Mergi la o clinică, investești.

Nu poți spune că eu sunt așa de la Dumnezeu. Mă îngrijesc și investesc în asta. Pentru ca să fii plăcut ochiului. Omul nu te-ar iubi, altfel. Acum câteva seri, erau două doamne care-mi spuneau că le transmit, că sunt ca un model, că le impulsionez și pe ele.”, a declarat Maria Dragomiroiu, potrivit cancan.

VEZI și: Maria Dragomiroiu, secretul căsniciei de 37 de ani: „Știi de ce durează?”. De la ce pornesc certurile dintre cei doi și cum se alintă în casă

Nu face sport

Chiar dacă sportul a devenit un real trend, mai ales în rândul vedetelor, Maria Dragomiroiu spune că nu are timp pentru așa ceva. Îndrăgita cântăreață de muzică populară face, în schimb, foarte multă mișcare chiar la ea acasă, acolo unde are diferite treburi casnice și o grădină minunată de îngrijit. 

„Eu nici nu apuc să dorm. Nu am făcut niciodată sport. Nici la sală nu am fost vreodată. Nici la Spa-uri…Eu muncesc fizic, acasă. Asta îmi și place. Eu am crescut la țară și știu ce înseamnă să lucrez pământul, să îngrijesc plante. Stau în grădină și sap. Nici nu ajung bine acasă, și pun mâna pe greblă să adun frunzele. Asta e sportul meu, prin muncă.”, mai spune ea.

VEZI și: Maria Dragomiroiu, replică dură pentru cei care o judecă că merge în vacanță cu o pensie mică: „Nu din asta trăiesc!”

Cum își îngrijește părul

Nici pentru îngrijire părului nu apelează la ajutor special. Chiar dacă se poate mândri cu una dintre cele mai frumoase podoabe capilare din România, Maria Dragomiroiu spune că se vopsește singură acasă, fără să piardă timpul la salon. Mai mult, vedeta are chiar și o mască specială pe care o aplică de fiecare dată când vede că îi pică părul. 

„Mă vopsesc singură. Îmi storc părul într-un anume fel. Mă spăl pe cap o dată pe săptămână. Dar când văd că de la oboseală, de la stres, îmi cade mai mult păr, atunci eu înainte de a mă spăla, îmi dau cu o mască pe care o fac din cinci gălbenușuri de ou, pe care le bat așa, ca la omletă, și pun și ulei de măsline și puțină apă, ca să nu fie cleios. Și dau pe păr. Viața părului este în rădăcină. E normal ca la orice om să cadă. Dar primăvara și toamna mai des. Iar când mai cade din diverse motive, trebuie să te reglezi emoțional. După mă spăl normal, cu șampon și cu balsam.”, a mai dezvăluit ea, pentru sursa citată.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 05 aug 2023, 08:43 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience