Maria Dragomiroiu, secretul căsniciei de 37 de ani: „Știi de ce durează?”. De la ce pornesc certurile dintre cei doi și cum se alintă în casă

Data publicării:
Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu, captură video La Măruță, Pro TV
Descriere foto: Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu, captură video La Măruță, Pro TV

Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu au dezvăluit detalii neștiute din căsnicia lor.

Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu se mândresc cu una dintre cele mai longevive căsnicii din lumea mondenă. Formează de 37 de ani o familie și par că se iubesc în continuare ca și în prima zi. Într-o societate în care suntem acaparați de noi divorț de la o zi, la alta, cei doi sunt, fără doar și poate, un model, în ceea ce privește familia perfectă, astfel încât s-au decis să ofere informații din intimitatea lor. Mai mult, îndrăgita cântăreață de muzică populară a dezvăluit și care este principalul secret care ajută ca relația lor să funcționeze atât de bine, după zeci de ani.

„Știi de ce durează căsnicia noastră? El are această putere să-și ceară scuze, dar eu las de la mine.”, a declarat Maria Dragomiroiu, în cadrul emisiunii realizate de Cătălin Măruță, pe Pro TV.

„Sunt vulcan, mai ales vara, când se întâmplă diferite lucruri. Eu sunt foarte disciplinat cu toate. Ea e și cicălitoare, îmi aduce aminte de 10 ori lucrurile.”, a spus și Bebe Mihu.

Citește și: Ce pensie are Maria Dragomiroiu. Suma pe care o primește de la statul român este una extrem de mică: „Cum să trăiesc eu cu...?”

Romantismul, nelipsit din relația celor doi

Chiar dacă a trecut atât de mulți ani de când împart același spațiu și își croiesc viața unul după celălalt, Maria Dragomiroiu spune că romantismul este nelipsit și în ziua de astăzi. Vedeta spune că nu trece nicio zi fără ca partenerul de viață să-i declare dragostea, existând chiar și câteva cuvinte de alint speciale între cei doi.

„El în fiecare zi îmi spune „Te iubesc”, dar eu sunt mai romantică.”, a adăugat artista. 

„Mi se pare că ea e mai drăgălașă cu mine, față de cum sunt eu cu ea. Îmi spune „Mâță”.”, spune și soțul ei.

Cât despre motivele care duc la certuri, Maria Dragomiroiu spune că acestea pornesc, de regulă, de la un motiv destul de banal, dar care o enervează la culme pe celebra cântăreață de muzică populară. 

„Eu nu merg la cumpărături, decât în străinătate, mă duc într-un magazin popular și stau acolo o zi întreagă. El face și piața și ia lucruri de care nu avem nevoie și mor de ciudă, că nu-mi place să arunc, de aici pornește și cearta noastră. El folosește și mult parfum, îi place să arate bine și eu mă mândresc cu asta. Suntem și foarte haioși, prin casă doar râdem.”, mai spune Maria Dragomiroiu. 

VEZI și: Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Maria Dragomiroiu EXCLUSIV

„Eu nu l-am văzut în trening, ci doar la costum”

Mai mult, chiar dacă cei doi sunt împreună de aproximativ 37 de ani, Maria Dragomiroiu spune că și-a văzut partenerul doar la costum, în cea mai mare parte din timp. Soțul ei arată aproape întotdeauna impecabil, lucru care o face pe aceasta să fie extrem de mândră.

„El tot timpul este la patru ace. Eu nu l-am văzut în trening, ci doar la costum. Spunea că are mai multe costume la fel, ca să nu bată la ochi. Am încercat să-i dau cu ouă, cu gaz, usturoi (n.r. pentru creșterea părului), dar nu funcționează, nu a mers.

Eu semăn cu bunica. Am spus-o mereu, eu nu mă voi despărți de părul meu. Este greu, dar eu când fac treabă și sunt așa.. grăbită, fac un coc și îl prind cu doi pieptănuți și asta e tot.”, a continuat artista.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel