Sebastian Dobrincu a părăsit Survivor din cauza problemelor de sănătate. Ce a descoperit în spitalele din Dominicană: „Nu am putut să nu remarc un lucru”

Data actualizării: | Data publicării:
Sebastian Dobrincu, Vica blochina, captură video Pro TV
Descriere foto: Sebastian Dobrincu, Vica blochina, captură video Pro TV

Tabăra Faimoșilor a primit o veste neașteptată, în ediția Survivor de pe 18 ianuarie. 

Survivor este o emisiune plină de provocări și de probe care le testează concurenților toate limitele fizice și psihice. Și, pentru că concurenții vor să dea tot ce au mai bun pe traseu, uneori aceștia ajung la grave accidentări. Asta s-a întâmplat și în cazul lui Sebastian Dobrincu, care din cauze medicale a fost nevoit să părăseacă de urgență tabăra Faimoșilor. Vestea a fost primită cu un mare regret de către faimos, întrucât acesta își dorea cu orice preț să continue emisiunea, alături de coechipieri săi. 

„Am o veste. Această veste îi privește pe Faimoși. Aș vrea să îl invit alături  de noi pe Sebastian.”, a declarat Domnul Dan, în cadrul emisiunii.

„Mă simt frustrat, pentru că Survivor a fost o experiență care mi-a priit, în schimb lucrurile în viață se întâmplă cu un motiv. Se pare că se termină aici, termin cu zâmbetul pe buze, recunoscător pentru ce am trăit aici. Verdictul medical spune că am nevoie de intervenție medicală de urgență și sincer intervenția asta o să doară mai puțin decât toată frustrarea acumulată pe baza că nu pot să continui. Am venit să lupt, n-am nevoie de faimă în plus, n-am nevoie de bani în plus, voiam să lupt, să trăiesc experiența asta.”, a spus Sebastian Dobrincu.

Te poate interesa și: Maria Constantin a fost eliminată de la Survivor România 2023. Primele declarații ale artistei: ”Mă bucur că poate am fost de folos cu ceva"”

 

„Din punct de vedere medical, nu mai poți continua Survivor România”

Chiar dacă și-ar fi dorit să continue această luptă pentru supraviețuire, verdictul medicilor a fost unul clar, motiv pentru care afaceristul nu a mai avut de ales.

„Investigațiile medicale au arătat că ai nevoie de o recuperare mai amplă și în alte condiții decât cele de la Suvivor. Sănătatea este cea mai importantă. Așa că Sebastian, din punct de vedere medical, nu mai poți continua Survivor România. Pentru tine Survivor se oprește aici și acum.”, a continuat prezentatorul emisiunii.

Sebastian Dobrincu a stat internat mai multe zile în spital, timp în care colegii săi nu știam nimic cu privire la starea sa de sănătate. Acela a fost și momentul în care concurentul a tras o concluzie asupra nivelului sanitar pe care Republica Dominicană îl are. Acesta a realizat și o paralelă cu România, trăgând astfel și un semnal de alarmă.

„O să fiu cu gândul la voi neîncetat și sunt mândru de voi. Baftă tuturor și ne revedem în țară. Un pas greșit în viață poate să schimbe tot. În zilele petrecute în spital, nu am putut să nu remarc un lucru. Am găsit spitale mai echipate decât cele din România și prin asta vreau să atrag atenția tuturor.”, a mai spus afaceristul.

Citește și: Scandal monstru la Survivor România. Concurenții, la un pas de bătaie: „Nu mă împinge!”

 

Vica Blochina, cu ochii în lacrimi după eliminare

Toți concurenții au fost foarte dezamăgiți să afle această veste neașteptată, însă Vica Blochina a fost cea care a izbucnit și în plâns. Vedeta mărturisește faptul că a avut o relație deosebită cu acesta, pe care îl asemăna întotdeauna cu fiul ei. 

„Am pierdut cel mai mișto om, coechipier și un copil de la care am avut ce învăța. Are niște chestii care seamănă cu fiul meu și mereu când îl vedeam pe Sebi mă gândeam la el.”, a spus și Vica Blochina.

Citește și: Vica Blochina, mărturisire emoționantă despre fiul său, la Survivor România 2023: „Nu mai vorbește cu mine, îmi vine să plâng”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel