Vica Blochina, mărturisire emoționantă despre fiul său, la Survivor România 2023: „Nu mai vorbește cu mine, îmi vine să plâng”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Vica Blochina, captură TV/ ProTV
Descriere foto: Sursa foto: Vica Blochina, captură TV/ ProTV

Vica Blochina a izbucnit în lacrimi, la Survivor România 2023. Vedeta a făcut mărturisiri emoționante despre fiul său. 

Vica Blochina este una dintre cele 12 vedete din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2023. Luni seara, cei 24 de concurenți au intrat foarte repede în sentimentul de competiție, de luptă pentru ceea ce le aparține.

Vica Blochina, mărturisire emoționantă despre fiul său, la Survivor România 2023

Încă din prima, Vica Blochina a reușit să aducă un punct echipei sale și a izbucnit în lacrimi, făcând dezvăluiri emoționante despre fiul său, Edan. Vedeta a recunoscut că fiul său a decis să nu mai vorbească cu ea, după ce l-a anunțat că va pleca în Republica Dominicană să participe la Survivor Românie 2023.

'Fiul meu nici nu mai vorbește cu mine. Mi-a spus că dacă vin aici nu o sa mai vorbim. În timpul probei, când am văzut că mai am de dărâmat un triunghi, m-am gândit că trebuie să aduc acest punct pentru fiul meu. Și am făcut-o. O să fie tare mândru de mine. O să-i demonstrez că mama lui este cea mai bună', a spus Vica Blochina cu lacrimi în ochi.

Vica Blochina: 'Sper din tot sufletul să le arăt tuturor că se poate și la vârsta asta să fii bun'

'Am lăsat un copil acasă și sper din tot sufletul meu să le arăt tuturor că se poate și la vârsta asta să fii bun, să fii plin de viață și să fii foarte bun pe traseu.Îmi vine să plâng și am foarte mari emoții', a declarat Vica când și-a făcut prezentarea, în prima ediție Survivor România 2023.

Vica Blochina, despre motivul pentru care a plecat la Survivor România 2023

Blondina a dezvăluit și motivul pentru care a decis să participe la Survivor România 2023. Vedeta susține că a fost convinsă să accepte după ce a văzut oferta financiară, astfel că va lua totul ca e o vacanță bine plătită. 

„Aş rămâne singură pe insulă cu Iftimoaie. Am mai fost, mă pot baza pe el. Cum am fost convinsă să merg la Survivor? Plec pe bani mulţi în vacanţă, fac şi detox. Este pentru prima oară în viața mea în care mă stresez, după ce am semnat, pentru că îmi e frică de foarte multe lucruri.Balaurii o să iasă, știu lucrul acesta. O să mă cunoască lumea, mă cunosc în situații critice, probabil cu balauri mai mari la un moment dat. Sper să mă mențin civilizată. Știu ce se întâmplă când supraviețuiești, e greu', a spus Vica Blochina în emisiunea La Măruță.

Cine sunt cei 12 Faimoși de la Survivor

Show-ul în care limitele sunt făcute doar pentru a fi depășite. Emisiunea pe care românii o așteaptă și o trăiesc cu sufletul la gură cu fiecare ediție. Formatul internațional care le arată celor de acasă ce înseamnă să lași în urmă confortul de acasă și să te adaptezi la o viață la care nici nu te gândeai. Daniel Pavel i-a prezentat pe cei 12 FAIMOȘI ai noului sezon

Cei care au acceptat cea mai puternică provocare din lume sunt: DOC, Gheboasă, Maria Constantin, artiști cunoscuți în lumea muzicii, Ionuț Iftimoaie, campion kickbox, Sebastian Dobrincu, unul dintre cei mai tineri și de succes antreprenori și artiști din țară, Remus Boroiu, specialist în transformarea corporală, Jorge, cântăreț și prezentator cu o vastă experiență pe scenă, Ștefania Stănilă, campioană în lumea gimnasticii, Bianca Patrichi coregrafă, Ada Dumitru, actriță, Carmen Grebenișan, creatoare de conținut și antreprenor, dar și Vica Blochina, una dintre vedetele TV cunoscute de către toți cei de acasă.

Echipa RĂZBOINICILOR este formată din: Alin Chirilă – luptător MMA, Alexandra Porkolab – manager Marketing și Vânzări, Robert Moscalu – barman, Lucianna Vagneti – antrenor personal, Dan Ursa – director zonal vânzări, Maria Lungu – designer vestimentar, Andrei Krișan – antrenor personal, Daria Chiper – baschetbalistă, Răzvan Danciu – student, Andreea Moromete – creator de conținut, Andrei Neagu – actor și Codruța Began – profesor educație fizică și sport. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel