Maria Constantin a fost eliminată de la Survivor România 2023. Primele declarații ale artistei: ”Mă bucur că poate am fost de folos cu ceva"”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Maria Constantin, captură TV/ Pro TV
Descriere foto: Sursa foto: Maria Constantin, captură TV/ Pro TV

Faimoșii au pierdut un om la Survivor România 2023. Maria Constantin a părăsit concursul  din Republica Dominicană. 

Maria Constantin a fost cea care a părăsit competiția Survivor România 2023, în urma voturilor publicului. Artista a făcut și primele declarații, după eliminare. Vedeta a recunoscut că a fost o experiență deosebită pentru ea și că a învățat destul de multe lucruri de la colegii săi, chiar dacă nu a apucat să petreacă mai mult timp alături de ei. Vica Blochină a izbucnit în lacrimi, în momentul în care Dan Pavel a făcut anunțul.

Maria Constantin a fost eliminată de la Survivor România 2023

„A fost o experiență Wow pentru mine. Cred că am învățat câte ceva de la fiecare coleg de-al meu în parte. Sunt fericită că am avut parte de o astfel de o experiență. De asemenea, cred că mi-am demonstrat suficient de multe lucruri chiar și într-o săptămână. Ceea ce nu știu oamenii de acasă e că aici parcă timpul trece mult mai greu. Mă bucur că poate am fost de folos cu ceva. Asta este, mă duc acasă, la familie", a spus Maria Constantin după ce a aflat că trebuie să plece acasă. 

Gheboasa: ”A fost o greșeală să decid că trebuie să vin aici"

După ce Maria Constantin a fost eliminată, Gheboasa a uimit pe toată lumea, spunând că își dorește să plece acasă. 

"De bună voie și nesilit de nimeni, părăsesc această emisiune", a spus Războinicul în consiliul de eliminare. 

Acesta este de părere că a făcut o greșeală în momentul în care a decis să se înscrie la această emisiune. Deși a fost susținut de cei de acasă, artistul susține că această competiție nu este pentru el. 

"Îmi respect foarte mult publicul, știu că mă iubesc și că d-asta m-au votat, doar că această emisiune nu este pentru mine. A fost o greșeală să decid că trebuie să vin aici", a mai afirmat acesta. 

Acum, în echipa Faimoșilor au mai rămas: Ada Dumitru, Bianca Patrichi, Carmen Grebenișan, DOC, Ionuț Iftimoaie, Jorge, Remus Boroiu, Sebastian Dobrincu, Ștefania Stănilă și Vica Blochina.

Citește și: Jorge, jignit dur la Survivor România. Cine l-a desființat pe Faimos: „Demonstrez mai multă educație decât tine”

Vica Blochina, mărturisire emoționantă despre fiul său, la Survivor România 2023: „Nu mai vorbește cu mine, îmi vine să plâng”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel