Scandal monstru la un an de la moartea lui Petrică Mîţu Stoian. De la ce a pornit totul

Data publicării:
Captură video Youtube/ Petrică Mâțu Stoian
Descriere foto: Captură video Youtube/ Petrică Mâțu Stoian

La un an de la trecerea în nefiinţă a regretatului artist Petrică Mîţu Stoian, a avut loc un mare scandal. 

Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață pe 6 noiembrie 2021, într-un spital din Reșița, din cauza unui șoc traumatic. Regretatul artist apelase la un tratament cu oxigen hiperbaric pentru a scăpa de efectele pe care le-a avut infecția COVID-19 asupra sănătății lui. 

Petrică Mâțu Stoian a mers în platoul unei emisiuni fără a da semne de boală sau că ar avea problemele de sănătate care i-ar da bătăi de cap. La fel de zâmbitor și optimist așa cum îl știa toată lumea, artistul nu a lăsat să se vadă că s-ar simți rău sau ar avea probleme care îl supără. Nimeni nu și-ar fi dat seama că peste doar câteva zile, Petrică Mâțu Stoian se va stinge din viață într-un mod fulgerător. 

Scandal monstru la un an de la moartea lui Petrică Mîţu Stoian

Mâine, 18 noiembrie, la Sala Palatului va avea loc un eveniment în memoria regretatului artist Petrică Mîțu Stoian. Printre invitaţi: Raoul, Steliana Sima, Mioara Velicu, Niculina Stoican, Gelu Voicu, Emilia Ghinescu, Elisabeta Turcu sau Valentin Sanfira. Potrivit click.ro, era cât pe ce ca spectacolul să fie oprit de surorile interpretului, care nu şi-au dat acordul să i se folosească numele. Anghel Stoian, organizatorul spectacolului,  a confirmat zvonurile apărute.

„Da, este adevărat că surorile lui nu şi-au dat acordul, probabil că vor bani mulţi. În loc să zică mulţumesc şi sărut mâna, că ele n-au lucrat cu el, eu l-am dus peste tot, pe litoral, în spectacole. Şi noi nu avem voie să-i folosim numele pe scenă şi trebuie să-i zicem doar Petre lui Petrică Mîţu Stoian. Au uitat că l-am ajutat de multe ori. Îmi pare rău că nu vine nici Constantin Enceanu şi am fost nevoiţi să-l înlocuim cu alţi artişti iubiţi de public pe care îi vedeţi pe afiş”, a mărturisit Anghel Stoian pentru click.ro

Constantin Enceanu nu va lua parte la evnimentul oragnizat în memoria bunului său prieten

Artistul a explicat că problema la picior este motivul pentru care nu va putea urca pe scenă la spectacolul ce va avea loc pe data de 18 noiembrie la Sala Palatului din București, în memoria bunului său prieten, regretatul Petrică Mîțu Stoian. 

I-am spus să nu mă pună pe afiș, mai demult. De când a făcut distribuția i-am spus să nu mă pună. Pentru că eu pe data de 7 noiembrie mă internez și îmi fac o intervenție la genunchi. Am tot amânat-o de un an și ceva. Și acum am stabilit cu doctorul Stoica de la Foișorul de foc. Nu mi-am luat evenimente o lună și jumătate, tocmai să îmi pot rezolva această problemă de sănătate. Așa, nu o mai rezolvam niciodată. Vine Revelionul… Le-am spus organizatorilor să mă înțeleagă, că nu pot. Chiar nu am cum', a declarat Constantin Enceanu pentru viva.ro.

Citește și: Durere fără margini după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Colegii de breaslă îl plâng pe regretatul artist: "Încă nu îi pot asculta piesele"

Petrică Mâțu Stoian, pomană cu șase preoți și 150 de invitați, la un an de la moartea sa: „A fost frumos!”

Ancheta morții lui Petrică Mâțu Stoian nu s-a definitivat. Avocatul familiei are suspiciuni: "Aici se pune un semn de întrebare..."Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience