Ancheta morții lui Petrică Mâțu Stoian nu s-a definitivat. Avocatul familiei are suspiciuni: "Aici se pune un semn de întrebare..."

Data publicării:
Captură video Youtube/ Petrică Mâțu Stoian
Descriere foto: Captură video Youtube/ Petrică Mâțu Stoian

Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață în urmă cu un an, însă ancheta privind cauza morții sale nu s-a definitivat încă.

Pe 6 noiembrie se împlinește un an de când regretatul artist Petrică Mâțu Stoian s-a stins fulgerător din viață. Dacă familia acestuia se pregătește deja de parastasul organizat în memoria sa, avocatul familiei, Carmen Obârșanu, anunță faptul că ancheta cu privire la moartea solistului stă pe loc și este, în continuare, destul de incertă.

„Am fost și m-am interesat de mai multe ori de dosar, vreau să îl mai consult și să văd dacă s-a răspuns la obiecțiunile mele făcute față de expertiza pe care a depus-o Institutul de Medicină Legală și am constatat că dosarul de peste o lună este la domnul procuror, îl ține în sertar.”, a spus avocatul, la Antena Stars, potrivit spynews.

Mai mult, aceasta susține că ancheta nu doar că a fost încetinită, dar a fost complet oprită. În continuare, avocata are mai multe suspiciuni cu privire la moartea solistului și generează în continuare mai multe acuzații, atât pentru cei care se ocupă de dosar, cât și asupra celor care l-au îngrijit pe Petrică Mâțu Stoian în ultimele clipe din viață.

„Este vorba de producerea acelei traume la camera Baro la care a fost, iar apoi a fost dus la spital, iar la spital, ca urmare a tratamentului i-a scăzut brusc nivelul INR (n.r - analiza timpului de protrombină). Aici se pune un semn de întrebare: oare acest INR a scăzut în mod corect? În câteva ore practic s-a făcut de trei ori mai mic decât l-au găsit la ora 6 dimineața. Mi se pare prea rapid să scadă de la 5.66 la 2.00, în câteva ore. Organele de anchetă nici măcar nu au trimis experților obiecțiunile mele, cu toate că le-am depus în martie. Este oprită toată ancheta, nu încetinită. Au fost la mare, și-au făcut concediile, nici măcar medicul acela nu a fost audiat.", a mai spus Carmen Obârșanu, avocatul familiei lui Petrică Mîțu Stoian.

Sora lui Petrică Mîțu Stoian, devastată de durere. Maria Tărchilă a făcut dezvăluiri cutremurătoare: „Am să îmi jelesc fratele până am să mor!”

 

Familia artistului organizează parastasul în locul său natal

Familia regretatului artist a început deja pregătirile pentru pomenirea de un an a acestuia. Totul se va desfășura în satul în care a copilărit solistul, iar toți oamenii care l-au cunoscut sau care i-au apreciat muzica sunt invitați să participe. 

”O să organizăm pomana la țară, la noi. La Isverna vrem să facem pomana pentru Petrică, nu vom face la Craiova. La Craiova vom merge doar să pomenim, la cimitir, cu o zi înainte de a merge la țară. Facem pomana pentru Petrică la țară pentru că nu am făcut nimic acolo.

Doar la Craiova am făcut, dar acasă, acolo unde am crescut noi, nu. Și nu e frumos, trebuie să facem și acolo, să pomenim la casă, la cimitir la părinți.

Vom face pomană mare, cu toată lumea din sat, cu cine mai vine din afară, care i-au fost prieteni. Ne vom întâlni, eu cu nepoata și cu sora mea și vom pune la cale toate cele necesare. Facem în weekend-ul de dinainte de ziua de 6 noiembrie, într-o sâmbătă, să poată veni toată lumea.”, a dezvăluit, Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian, potrivit Fanatik.

Cui revine moștenirea lăsată de Petrică Mâțu Stoian. Artistul avea o avere de aproximativ 250.000 de euro

 

Doru Gușman și Constantin Enceanu nu sunt pe lista de invitați

Mai mult, femeia a dezvăluit faptul că unii dintre prietenii celebrului artist nu sunt pe lista de invitați, din cauza faptului că relația dintre ei nu este deloc una bună. Chiar dacă Constantin Enceanu a declarat în repetate rânduri faptul că îi duce dorul foarte tare prietenul său bun și că îl visează constant, familia lui Petrică Mâțu Stoian are altă părere. Mai mult, Doru Gușmas îi va face artistului propria pomană.

”Probabil îl vom invita și pe Alin, cel care era băiatul de suflet al lui Petrică, să vedem dacă o convingem pe nepoata, că ei nu prea îi convine. Pe Constantin Enceanu nu îl chemăm, asta e clar, sunt supărată pe el că a vorbit prostii. Pe Doru Gușman să nu îl văd… Ăla face el pomană, știți, e concurență cu pomenile. Face el la Craiova, cu Enceanu, cu Steliana și cu ăia de acolo, acasă la ei.

Noi facem la țară, acolo unde s-a născut, că nu am făcut nimic acolo și așa se cade. Că el era din Isverna, nu din Craiova, chiar dacă a fost înmormântat acolo”, a mai precizat femeia.

Constantin Enceanu, marcat profund de pierderile suferite: „Mă gândeam că va veni ziua aia și deja o uram”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel