Petrică Mâțu Stoian, pomană cu șase preoți și 150 de invitați, la un an de la moartea sa: „A fost frumos!”

Data publicării:
Captură video Youtube/ Petrică Mâțu Stoian
Descriere foto: Captură video Youtube/ Petrică Mâțu Stoian

Petrică Mâțu Stoian a avut parte de un parastas impresionant, la un an de când s-a stins din viață.

Petrică Mâțu Stoian împlinește un an, de când s-a stins fulgerător din viață. Familia regretatului artist nu a putut trece cu vederea acest eveniment important, atsfel încât i-a organizat un parastas extrem de mare, la care au putut participa nu doar cei care l-au cunoscut, ci toți cei care i-au prețuit muzica și și-au dorit să-i fie alături familiei îndurerate. În acest sens, la pomenirea de un an a lui Petrică Mâțu Stoian ar fi participat nici mai mult, nici mai puțin, de 150 de persoane. Și slujba a fost una extrem de specială, fiind susținută de șase preoți. 

„Maria este acum în Austria, la fiica sa. I-am făcut pomana de un an lui Petrică weekend-ul care a trecut la Isverna. Au fost prezente în jur de 150 de persoane, 6 preoți. A fost frumos! Pot să vă zic că o să fie și alte evenimente în memoria lui în perioada următoare. Acum vă rog să mă scuzați, nu aș vrea să mai dau mai multe detalii. La revedere”, a declarat o persoană apropiată familiei, pentru Click!

VEZI și: Constantin Enceanu va ajunge pe masa de operație. Cu ce probleme de sănătate se confruntă artistul: „Pe 7 noiembrie mă internez. Îmi fac o intervenție la... ”

Ce spune impresarul regretatului artist, despre moartea acestuia

Moartea fulgerătoare a lui Petrică Mâțu Stoian, care a fost infectat cu COVID-19, a ridicat mai multe semne de întrebare. În urmă cu ceva timp, Doru Gușman, managerul acestuia, considera faptul că decesul ar fi fost produs în urma tratamentelor pe care artistul le-ar fi urmat, fără un consult înainte. 

„I-a venit lui ideea să se ducă la această cameră hiperbarică. A luat numărul de pe Internet. Era una la Constanța și una la Reșița. Nu l-am putut opri! Nici de la filmări, nici să plece la clinică! Eu am simțit că nu-i va face bine, că are probleme cu inima.

El a spus că medicii îi fac analize acolo. Nu știu dacă i le-au făcut sau nu. Nu mai era el cel din urmă cu o lună! Înainte să plece s-a dus și a luat mir, s-a miruit și a plecat! Am stat 16 ani împreună. Fetele mele îl iubeau ca pe mine! Suferim după el”, a povestit  Doru Gușman, în emisiunea lui Cătălin Măruță, conform sursei citate anterior.

VEZI și: Ancheta morții lui Petrică Mâțu Stoian nu s-a definitivat. Avocatul familiei are suspiciuni: "Aici se pune un semn de întrebare..."

Familia artistului, în scandal cu Doru Gușman

În timp de Doru Gușman a vrut, la rândul lui, să-i organizeze propria pomană, întrucât familia regretatului artist nu l-a inclus și pe acesta pe lista de invitați, rudele solistului sunt mai decisă ca niciodată să-l dea în judecată pe acesta, pentru a recupera partea de moștenire care li s-a luat și pe care o consideră a fi a lor. 

”O să îl dăm în judecată pe Doru Gușman. În chestiunea casei (vila din centrul Craiovei, n. red.) trebuie să ne lămurim, să vedem ce drepturi avem acolo. Acum ne chinuim să rezolvăm cu actele cu drepturile de autor. S-au apucat să facă spectacole cu numele lui și nu e voie”, a spus sora artistului, potrivit Fanatik.

Citește și: Niculina Stoican, înșelată de soț. Artista a fost sunată de amantă: „Știi, soțul tău mă iubește”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel