Scandal monstru la Survivor România. Vica Blochina și Bianca Patrichi, jigniri dure: „Ce meserie ai tu în viața asta?”

Data publicării:
Vica Blochina, Bianca Patrichi, sursa foto Facebook
Descriere foto: Vica Blochina, Bianca Patrichi, sursa foto Facebook

Vica Blochina și Bianca Patrichi și-au spus cuvinte dure în cadrul competiției Survivor. 

Survivor România le testează la maximum toate capacitățile concurenților, de la cele fizice, până la cele psihice. În timp ce unii reușesc să treacă cu brio peste aceste provocări, alții cedează mai repede în fața problemelor și spun lucrurilor pe nume fără perdea. Acest lucru s-a întâmplat și între Vica Blochina și Bianca Patrichi, care au fost protagonistele unui scandal monstru, în văzul tuturor. Cele două și-au aruncat jigniri dure, Bianca întrebând-o pe fosta lui Pițurcă de meseria pe care o are în prezent, făcând aluzie la faptul că aceasta este fosta amantă a celebrului antrenor. 

„Dacă mă mai bârfești o dată la lume, toată țara o să afle că ești o…. Cine te crezi tu? De ce mă bârfești? Că nu fac treabă, nu mătur. Ți-am mâncat eu orezul? Nu îți este rușine? Îți dau cu orezul în cap.”, i-a spus Vica Biancăi.

„Te rog frumos să încetezi în momentul ăsta! De unde știi tu cine sunt eu, mă? Vica, taci din gură în momentul ăsta! Păi nu mă faci tu pe mine cum ai chef! Ce meserie ai tu în viața asta ca să vii la mine? Ce meserie ai, cu ce te ocupi?”, a replicat Bianca Patrichi.

„Am trei firme.”, a răspuns, scurt și la obiect, Vica Blochina.

„Ce-ai făcut mă, tu? Streaptease?”, a continuat Bianca Patrichi. 

„Streaptease n-am făcut în viața mea!”, i-a răspuns Vica Blochina.

„Nu-ți mai permit să mai folosești numele meu într-o propoziție de acum încolo!”, a fost replica primită de la Bianca Patrichi.

Citește și: Sebastian Dobrincu, dezvăluiri dureroase despre drama care l-a marcat: „Bunica mea a murit de cancer, din lipsa resurselor medicale ale spitalului. Îi promisesem că...”

 

Kamara, la un pas de bătaie cu Războinicii

Acesta nu este singurul scandal care a pus la încercare concurenții. În urmă cu ceva timp, Kamara a fost protagonistul unui scandal monstru, însă, de data aceasta, cu echipa adversă. Pe vremea aceea, Maria Lungu era încă în cadrul competiției, fiind ulterior eliminată, astfel încât aceasta și artistul și-au aruncat cuvinte dure. Cei doi au fost chiar la un pas de bătaie, fiind opriți de către colegii lor. 

„Păi și ce, voi trebuie să stați acolo! Eu n-am venit în partea asta! Vedeți că am fost destul de respectuoși, săriți calul”, a spus Maria Lungu.

„Nu, dar te-ai băgat în mine!”, i-a răspuns Kamara.

Mai mult, după acest episod, artistul a încercat să o dea la o parte pe adversară, lucru ce a enervat-o și mai tare pe aceasta. 

„Nu mă împinge, mă! Nu mă împinge! Noi am avut obraz! Voi n-ați avut obraz. Păi cum să vină aici? ”, a răbufnit Războinica.

„Gata, Maria! Că ai țignalul ăla”, a intervenit DOC.

„Păi până acum ne-am înțeles și vine ăsta să-mi spună unde să stau!”, i-a răspuns Maria.

Te poate interesa și: Carmen Grebenișan a leșinat la Survivor România 2023. Vedet s-a prăbușit la pământ, imediat după probă

 

Sebastian Dobrincu, ultimul Faimos eliminat, din cauze medicale

Dacă acum alți trei Faimoși sunt în pericol de eliminare, în urmă cu ceva timp, Sebastian Dobrincu a fost eliminat din echipa roșie, din cauze medicale. Tânărul antreprenor și-a dorit din toată inima să continue competiția, însă diagnosticul primit de la doctori a fost unul radical.

„Diagnosticul urmează să îl aflăm după RMN. Abia ce l-am făcut.

Ruptură de placă plantară. Am șuruburi. Nu mai am lacrimi de vărsat, am plâns în hotel în Dominicană. Am vrut să stau acolo să trăiesc experiența vieții.

Eu m-am urcat pe pilonul de lemn și am alunecat. M-am dus pe spate, am căzut, dar era o bucată de lemn și mi-am prins glezna acolo, iar când m-am întors...”, a mărturisit Sebvastian Dobrincu, potrivit protv.

VEZI și: Câți bani câștigă Războinicii de la Survivor săptămânal. Suma este una fixă pentru fiecare concurent



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel