Câți bani câștigă Războinicii de la Survivor săptămânal. Suma este una fixă pentru fiecare concurent

Data publicării:
Războinicii, sursa foto Facebook Survivor România
Descriere foto: Războinicii, sursa foto Facebook Survivor România

Războinicii încasează o sumă de bani mai mică decât Faimoșii, la Survivor.

Atât concurenții din tabăra Faimoșilor, cât și a Războinicilor intră în competiția de supraviețuire pentru a-și testa la maximum toate abilitățile fizice, psihice, dar, nu în ultimul rând, pentru premiul cel mare în valoare de 100.000 de euro. Totuși, cei care nu ajung în marea finală se bucură și ei de o sumă de bani, astfel încât nimeni nu pleacă acasă nerăsplătit. În timp ce fiecare Faimos își negociază contractul în funcție de pretențiile materiale și de notorietatea pe care o are în fața publiculuii, la Războinici situația stă puțin diferit. Aproape toți concurenții încasează aceeași sumă de bani, care este ceva mai mică decât a adversarilor săi, dar care poate fi una destul de generoasă, dacă concurenții rezistă să stea cât mai mult timp în jungla Dominicană.

Așadar, potrivit click!, fiecare războinic ar primi între 1.000 și 1.550 de euro pe săptămână. Situația se schimbă la Faimoși, Carmen Grebenișan încasând aproximativ 5.000 de euro pe săptămână, potrivit sursei citate. Onorariul Vicăi ar ajunge și el la 3.000 de euro pe lună, iar Jorge se află și el tot aici.

Te poate interesa și: Răsturnare de situație în cazul lui Gheboasa. Vrea să revină la Survivor: „Eram unul dintre cei mai săgeată pe traseu. Puteți să faceți tot posibilul să mă bage înapoi în emisiune”

Ce salariu câștigă Daniel Pavel, prezentatorul Survivor

Nu doar concurenții competiției sunt răsplătiți corespunzător, ci și prezentatorul emisiunii. Daniel Pavel a prezentat pentru prima dată acest reality de supraviețuire pe Kanal D, iar în momentul în care emisiunea s-a mutat pe Pro TV, formatul nu a fost schimbat, iar „Domnul Dan” a rămas, în continuare, la cârma emisiunii. Acesta a fost însă și un moment bun pentru el pentru a-și negocia contractul și se pare că a ajuns la rezultatele dorite. Chiar dacă nu a recunoscut niciodată care este suma concretă pentru care pleacă pentru câteva luni în Republica Dominicană, departe de iubita sa și de familie, Daniel Pavel mărturisește faptul că venitul nu este unul deloc mic, ba chiar este extrem de satisfăcător. 

„Am auzit niște chestii frumoase apropo de salariile de la PRO. Este un salariu super-satisfăcător…. M-au plătit foarte bine la Survivor, conform așteptărilor, cerințelor, audienței.”, a declarat Daniel Pavel, în urmă cu ceva timp, în cadrul podcastului La Măruță.

Citește și: Scandal monstru la Survivor România. Concurenții, la un pas de bătaie: „Nu mă împinge!”

Cum a ajuns să prezinte Survivor

Chiar dacă astăzi este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți prezentatori din România, Daniel Pavel spune că a ajuns să prezinte una dintre cele mai urmărite emisiuni de la noi din țară prin intermediul unui casting.

„A fost un casting de Crăciun sau cu câteva zile înainte de Crăciunul anului 2020, un casting pentru o emisiune în natură, nu am știut din prima numele emisiunii, încă se concretiza, oamenii erau foarte inimoși. Ei au zis: Băi, riscăm și unii, și alții, și tu, și noi.
 

Mi-au oferit o șansă, am zis că o iau și practic plecarea a fost într-o săptămână. Eu am zis că vreau să schimb… la finalul anului 2020, contractul meu se încheia și aveam, de fapt, o opțiune să prelungesc și cu ei, dar aveam o opțiune și în Viena de alt job. Nu era în zona de media, era o firmă româno-austriacă, era de business. Și mă gândeam cum ar fi fost să pun costumul pe mine…De la costume elegante, am ajuns la… ei bine, eu sunt foarte cameleonic. A fost costumul cu fluier, acum e cu pantaloni de camuflaj, și Survivor, și restul e istorie”, a declarat el.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel