Sebastian Dobrincu, dezvăluiri dureroase despre drama care l-a marcat: „Bunica mea a murit de cancer, din lipsa resurselor medicale ale spitalului. Îi promisesem că...”

Data publicării:
Sebastian Dobrincu, foto Instagram
Descriere foto: Sebastian Dobrincu, foto Instagram

Sebastian Dobrincu a vorbit despre cea mai mare dramă din viața lui, care l-a marcat profund. 

Sebastian Dobrincu, unul dintre cei mai tineri milionari din România, care are în portofoliu clienți precum Selena Gomez, Tumblr, Hulu, Universal Music sau Shake Shack, a dus lupte grele cu depresia.  A intrat în lumea software-ului în 2009, la doar 11 ani, iar la 17 ani s-a mutat în Statele Unite ale Americii. A renunțat la cursurile Universității Standford după ce a ajuns în Silicon Valley, locul în care și-a stabilit primul sediu al companiei. A fost numit ”Cel mai tânăr milionar din Silicon Valley” și unul dintre tinerii de succes sub 30 de ani din topul Forbes. După prima afacere de succes, Sebastian Dobrincu s-a extins în piața de marketing digital, investind în produse și servicii complementare – cu misiunea de a ajuta brandurile să-și mărească influența în social media. 

Sebastian Dobrincu, despre experiența Survivor România 2023

Sebastian Dobrincu a fost cel de-al treilea Faimos care a părăsit emisiunea Survivor România. Acest lucru nu trebuia să se întâmple, însă problemele medicale nu i-au mai permis antreprenorului să continue traseul, alături de colegii săi de tabără. Această veste tristă a fost primită cu un mare regret atât de Sebastian, cât și de toți ceilalți colegi ai săi care sperau ca acesta să se recupereze și să fie apt pentru probe. 

„Un pas. Un pas greșit. Și asta a schimbat tot. Plec însă cu cel mai mare premiu. Survivor m-a învățat ce înseamnă, de fapt, fericirea – adevăratele frumuseți ale vieții. Luptam nemâncat în junglă, adormeam în ploaie, sub cerul liber, izolat total de civilizație și totuși… eram atât de fericit. Mă bucura fiecare rază de soare, fiecare adiere de vânt, sunet al naturii. Nu aveam nimic și, totodată, simțeam că am totul. Fugim după bani, succes, validare, când fericirea stă în cele mai mici lucruri. Ce nebunie! Înțeleg altfel viața acum. Vă sunt dator cu niște povești. Mă recuperez rapid și vă spun tot ce nu s-a văzut la televizor. Mă simt copleșit de mesajele voastre. Vă iubesc! Mă înclin în fața voastră!.”, a fost mesajul lui Sebastian Dobrincu după ce a părăsit competiția. 

Într-un interviu pentru Viva!, Sebastian Dobrincu a vorbit despre experiența Survivor România 2023. Tânărul a mărturisit că a acceptat propunerea de a participa la concurs înainte să afle că este pusă la bătaie și o sumă de bani. Acesta și-ar fi dorit să câștige și să doneze banilor spitalelor publice din România. 

”Sincer, am aflat că există și un premiu în bani după ce am acceptat propunerea. Nu am stat pe gânduri și am ales pe loc că, dacă voi reuși să câștig competiția, voi dubla premiul de 100.000 de euro și îl voi dona către o cauză foarte personală – Spitale publice din bani privați – alături de Fundația Metropolis, pentru a moderniza, renova și echipa spitalele din România.”, a spus Sebastian Dobrincu.

Sebastian Dobrincu, dezvăluiri dureroase despre drama care l-a marcat

Sebastian Dobrincu și-a deschis sufletul și a vorbit și despre drama care l-a marcat profund. Moartea bunicii sale l-a devastat pe tânăr, mai ales că, din lipsa resurselor medicale din România, cancerul a ieșit învingător. 

”Nu sunt fanul poveștilor lacrimogene, așa că vizavi de motivația mea pot spune doar că bunica mea a murit de cancer la Spitalul Fundeni, din lipsa resurselor medicale ale spitalului. Aveam 14 ani și, fix înainte de a muri, îi promisesem că voi munci și voi avea bani să o duc la un spital din afara țării, unde să poată fi tratată. Am reușit într-un final să îmi permit financiar, însă prea târziu pentru a o salva. Moartea bunicii mele mă motivează să ajut cum pot la salvarea acestor oameni lipsiți de ajutor.”, a povestit tânărul, pentru sursa citată mai sus. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel