Carmen Grebenișan a leșinat la Survivor România 2023. Vedet s-a prăbușit la pământ, imediat după probă

Data publicării:
Sursa foto: Carmen Grebenișan, captură TV/ Pro Tv
Descriere foto: Sursa foto: Carmen Grebenișan, captură TV/ Pro Tv

Momente de panică la Survivor România 2023. Carmen Grebenișan s-a prăbușit la pământ, imediat după probă. 

Carmen Grebenișan a trecut prin momente grele, în cadrul celui mai acerb concurs, Survivor România 2023. Blondina s-a prăbușit la pământ, în fața colegilor, care au sărit imediat în ajutorul ei. 

"Carmen Grebenișan a leșinat la Survivor România 2023

Influencerița Carmen Grebenișan din echipa Faimoșilor s-a prăbușit în fața colegilor săi, după ce a parcurs traseul, alături de războinica Andreea Moromete. Imediat după terminarea probei, blondina s-a prăbușit la pământ, în fața colegilor săi. Faimoșii au văzut că aceasta nu se simte bine, astfel că au luat-o imediat și au pus-o la umbră. Doc și Ionuț Iftimoaie au stat lângă colega lor, până când medicii au venit să îi acorde primul ajutor. 

„Stai la umbră acolo. Du-te la medic, Carmen!”, a susținut Ionuț Iftimoaie.

„Las-o, e cu mine. Lăsați-i oxigen, lăsați-i oxigen. Lăsați oxigen acolo. Plecați, lăsați”, a intervenit Doc, vizibil panicat de situația în care se afla colega sa.

Medicul aflat la fața locului i-a oferit imediat apă și a întins-o pe băncuță. Potrivit acestuia, starea de sănătate a vedetei s-a deteriorat din cauza căldurii și a alimentației. Ulterior și Dan Pavel a anunțat că starea de sănătate a influenceriței nu este una bună, moiv pentru care nu va mai intra pe traseu și va rămâne sub supravegherea medicilor. 

„Carmen Grebenișan este sub supravegherea medicului. Este epuizată. Nu va mai intra astăzi pe traseu”, a anunțat Daniel Pavel.

După terminarea probei, Faimoșii au câștigat 500 g de linte, fasole și orez. Între timp, Carmen Grebenișan și-a revenit și s-a întors la echipa sa. Aceasta a mărturisit că se simte mai bine, dar încă este epuizată. 

„Mă simt mai bine, dar am o stare asemănătoare cu beția. Am simțit de azi-noapte că nu mi-e bine.”, a spus Carmen Grebenișan la Survivor România, conform Pro TV.

Diagnosticul primit de Sebastian Dobrincu, de la medicii români, după ce s-a accidentat

Sebastian Dobrincu a fost cel de-al treilea Faimos care a părăsit emisiunea Survivor România. Acest lucru nu trebuia să se întâmple, însă problemele medicale nu i-au mai permis antreprenorului să continue traseul, alături de colegii săi de tabără. Această veste tristă a fost primită cu un mare regret atât de Sebastian, cât și de toți ceilalți colegi ai săi care sperau ca acesta să se recupereze și să fie apt pentru probe. 

Chiar dacă încă nu a aflat care este diagnosticul concret, Sebastian Dobrincu spune că medicii din  România i-au spus că ar fi vorba despre o ruptură de placă. 

„Diagnosticul urmează să îl aflăm după RMN. Abia ce l-am făcut. Ruptură de placă plantară. Am șuruburi. Nu mai am lacrimi de vărsat, am plâns în hotel în Dominicană. Am vrut să stau acolo să trăiesc experiența vieții. Eu m-am urcat pe pilonul de lemn și am alunecat. M-am dus pe spate, am căzut, dar era o bucată de lemn și mi-am prins glezna acolo, iar când m-am întors...”, a mai spus Sebastian Dobrincu.

Citește și: Câți bani câștigă Războinicii de la Survivor săptămânal. Suma este una fixă pentru fiecare concurent

Ce salariu câștigă Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România: „Este super-satisfăcător. M-au plătit foarte bine”

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel