Scandal la pomana de un an a lui Petrică Mâțu Stoian: „Pe Constantin Enceanu nu îl chemăm, iar pe Doru Gușman să nu îl văd”

Data publicării:
Sursa foto: Constantin Enceanu, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Constantin Enceanu, Facebook

Pomana de un an a lui Petrică Mâțu Stoian este marcată de un scandal între familia regretatului artist și prietenii acestuia.

Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață fulgerător, pe data de 6 noiembrie 2021. Așadar, la un an de la tragedie, familia regretatului artist este gata să-i organizeze acestuia o pomană, în locul său natal, unde să participe toți oamenii din sat care l-au admirat sau care l-au cunoscut. 

”O să organizăm pomana la țară, la noi. La Isverna vrem să facem pomana pentru Petrică, nu vom face la Craiova. La Craiova vom merge doar să pomenim, la cimitir, cu o zi înainte de a merge la țară. Facem pomana pentru Petrică la țară pentru că nu am făcut nimic acolo.

Doar la Craiova am făcut, dar acasă, acolo unde am crescut noi, nu. Și nu e frumos, trebuie să facem și acolo, să pomenim la casă, la cimitir la părinți.

Vom face pomană mare, cu toată lumea din sat, cu cine mai vine din afară, care i-au fost prieteni. Ne vom întâlni, eu cu nepoata și cu sora mea și vom pune la cale toate cele necesare. Facem în weekend-ul de dinainte de ziua de 6 noiembrie, într-o sâmbătă, să poată veni toată lumea.”, a dezvăluit, Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian, potrivit Fanatik.

Constantin Enceanu nu poate trece peste moartea lui Petrică Mâțu Stoian: „Nici acum nu-mi vine să cred ca nu mai este. Ar fi făcut 62 de ani”

 Doru Gușman și Constantin Enceanu nu sunt pe lista de invitați

Mai mult, femeia a dezvăluit faptul că unii dintre prietenii celebrului artist nu sunt pe lista de invitați, din cauza faptului că relația dintre ei nu este deloc una bună. Chiar dacă Constantin Enceanu a declarat în repetate rânduri faptul că îi duce dorul foarte tare prietenul său bun și că îl visează constant, familia lui Petrică Mâțu Stoian are altă părere. Mai mult, Doru Gușmas îi va face artistului propria pomană.

”Probabil îl vom invita și pe Alin, cel care era băiatul de suflet al lui Petrică, să vedem dacă o convingem pe nepoata, că ei nu prea îi convine. Pe Constantin Enceanu nu îl chemăm, asta e clar, sunt supărată pe el că a vorbit prostii. Pe Doru Gușman să nu îl văd… Ăla face el pomană, știți, e concurență cu pomenile. Face el la Craiova, cu Enceanu, cu Steliana și cu ăia de acolo, acasă la ei.

Noi facem la țară, acolo unde s-a născut, că nu am făcut nimic acolo și așa se cade. Că el era din Isverna, nu din Craiova, chiar dacă a fost înmormântat acolo”, na mai precizat femeia.

Sora lui Petrică Mîțu Stoian, devastată de durere. Maria Tărchilă a făcut dezvăluiri cutremurătoare: „Am să îmi jelesc fratele până am să mor!”

Familia artistului, decisă să se judece cu Doru Gușman

Familia solistului este mai decisă ca niciodată să-l dea în judecată pe Doru Gușman, fostul impresar al regretatului artist, pentru a recupera partea de moștenire care li s-a luat și pe care o consideră a fi a lor. 

”O să îl dăm în judecată pe Doru Gușman. În chestiunea casei (vila din centrul Craiovei, n. red.) trebuie să ne lămurim, să vedem ce drepturi avem acolo. Acum ne chinuim să rezolvăm cu actele cu drepturile de autor. S-au apucat să facă spectacole cu numele lui și nu e voie”, a spus ea, potrivit sursei citate.

Constantin Enceanu, marcat profund de pierderile suferite: „Mă gândeam că va veni ziua aia și deja o uram”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel