Sora lui Petrică Mîțu Stoian, devastată de durere. Maria Tărchilă a făcut dezvăluiri cutremurătoare: „Am să îmi jelesc fratele până am să mor!”

Data publicării:
Captură video Youtube/ Petrică Mâțu Stoian
Descriere foto: Captură video Youtube/ Petrică Mâțu Stoian

Sora lui Petrică Mîțu Stoian este devastată de moartea fratelui său. Maria Tărchilă îi duce dorul regretatului artist. 

Vestea că artistul Petrică Mâțu Stoian a încetat din viață a șocat o țară întreagă, dar i-a îndurerat foarte tare și pe apropiații artistului, printre care și multe persoane publice. Starea sa de sănătate s-a degradat rapid, iar, în ciuda încercărilor disperate ale medicilor de a-l salva, acesta a pierdut lupta cu viața. La aproape un an de la decesul lui Petrică Mîțu Stoian, una dintre surorile regretatului cântăreț de muzică populară a făcut dezvăluiri dureroase. 

Sora lui Petrică Mîțu Stoian, devastată de durere

Maria Tărchilă a recunoscut că își plânge în continuare fratele și că trecerea acestuia în neființa a lăsat un gol imens. 

„Este foarte greu fără Petrică! Chiar dacă nu ne vedeam, când trăia, în fiecare zi sau vorbeam la telefon, era bine că îl știam că este sănătos, muncește, are concerte. Acum nu mai este! Plâng aproape în fiecare zi când îmi amintesc de el.

Nu o să pot să îl uit niciodată. Nu prea l-am mai visat în ultima perioadă, nu știu de ce, dar uneori îmi mai apare noaptea în gânduri. Am să îl jelesc pe Petrică până am să mor. A fost un om bun, iubit de toată lumea!”, a declarat Maria Tărchilă pentru Click!

Cui revine moștenirea lăsată de Petrică Mîțu Stoian

Petrică Mâțu Stoian a încetat din viață în luna noiembrie a anului trecut, lăsând în urmă o avere de aproximativ 250.000 de euro, potrivit ego.ro. Acesta deținea două mașini de lux, câștiga bani din drepturi de autor și avea și o sumă pusă de bani pusă deoparte. În acest sens, sora regretatului artist a dezvăluit cui va reveni această moștenire.

”Nu am fost încă să luăm lucrurile din casa din Craiova, unde Petrică a locuit în ultimii ani. Avea două mașini, care rămân familiei, și drepturile de autor. Nu mi le dă mie, le împărțim între noi, moștenitorii, eu am mașina mea, nu-mi trebuie. Împărțim banii, după vânzare, între mine, sora mea și nepoți. Costumele populare ale lui Petrică încă le avem, nu am hotărât ce vom face cu ele. Mai avem de închis firma pe care o deținea. Eu nu sunt bine deloc, sunt supărată, nu ne vine a crede nici acum, mai văd pe Facebook că toată lumea postează câte ceva în amintirea lui. L-a iubit lumea, pentru că era foarte spiritual pe scenă, lumea îl îndrăgea.”, a spus Maria Tărchilă, sora regretatului cântăreț, potrivit sursei sitate.

Maria, sora lui Petrică Mâțu Stoian, amintiri dureroase din copilărie

Maria, sora lui Petrică Mâțu Stoian este, în continuarea, extrem de afectată din cauza pierderii regretatului artist. Aceasta a dezvăluit faptul că nu a lăsat să treacă Paștele, fără să împartă pachete în memoria fratelui ei, dar și-a amintit și cele mai frumoase momente petrecute alături de el, în copilărie.

”Trebuie să împărțim pachete, să dăm de pomană, vom merge și la Craiova, la cimitir, împărțim pe unde se poate, și aici, în Ardeal. Noi nu mai petreceam împreună Paștele, în ultimii ani. Dar, când eram mici, era tare frumos, părinții ne luau hăinuțe noi. Pregăteam masa, vopseam ouă, făceam cozonaci, aveam și oi și miei, în ogradă, eram familie mare. Petrică a fost un copil tare vesel, cu toții eram, dar ne-a pierit veselia după acest mare necaz”, a povestit sora lui Petrică Mâțu Stoian, potrivit Ego.ro

Sora regretatului artist suferă în continuare

”Sufăr foarte mult că fratele meu a murit tânăr. Suferi enorm când cineva moare subit, fulgerător. Când e cineva de vârstă mai înaintată zici, ”S-a dus, era bătrân!”. Dar, când e mai tânăr, ți se rupe sufletul. După ce fusese bolnav de Covid-19, nu se mai simțea deloc bine, de aceea a și plecat la clinica aceea, avea plămânii foarte afectați. S-a speriat, dar a ascuns de noi, nici n-a vrut să ne sune, credea că îi va trece, nu voia să ne îngrijoreze. El avea și probleme cu inima, trebuia să fie foarte atent cu sănătatea. Acum este prea târziu!”, a continuata aceasta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel