Ce legătură a existat între Doina Teodoru și Mihai Bendeac. Iubita lui Scărlătescu l-a fascinat pe fostul jurat iUmor

Data publicării:
Sursa foto: Mihai Bendeac și Doina Teodoru, captură TV/ colaj Spectacola
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Bendeac și Doina Teodoru, captură TV/ colaj Spectacola

Doina Teodoru a apărut de mai multe ori în fața jurațlor de la iUmor. Pe atunci, s-a vorbit intens despre faptul că între iubita lui Cătălin Scărlătescu și Mihai Bendeac ar exista o altfel de legătură și că  juratului de la iUmor i s-a pus pata pe aceasta.

Doina Teodoru este una dintre câștigătoarele emisiunii iUmor. După ce a pus mâna pe marele premiu, s-a spus că Mihai Bendeac ar fi avut o slăbiciune pentru actriță, mai ales că aceasta a a jucat în „Băieți de oraș” și „În puii mei”.

Ce legătură a existat între Doina Teodoru și Mihai Bendeac

La vremea respectivă, Mihai Bendeac ar fi negat faptul că între el și Doina Teodoru ar exista vreo legătură. Cu toate astea, actorul are doar cuvinte de laudă la adresa iubitei lui Scărlătescu și chiar a spus despre ea că este o femeie foarte frumoasă și că este îndrăgostit de caracterul ei, dar și de talentul său actoricesc, potrivit clik.ro

Doina Teodoru formează un cuplu cu Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu este într-o relație cu Doina Teodoru de vara trecută, deși nu au făcut publice prea multe lucruri din intimitatea lor. Toată povestea de dragoste a început la mare și, chiar dacă celebrul chef a observat-o pe cea care urma să îi devină iubită, acesta nu a avut însă curajul să își exprime sentimentele. Câștigătoarea iUmor a fost cea care a făcut primul pas, după care Cătălin Scărlătescu a început și el să prindă curaj.

„O văzusem pe Doina Teodoru la televizor, știam că e actriță, dar nu știam că este acea Doina Teodoru. Eu nu știam omul Doina Teodoru, doar artistul Doina Teodoru. Ne-am cunoscut în Vama Veche, eu eram cu marea mea iubire, marea, iar ea era… cu cineva pe-acolo.

Apoi, la ceva timp, am fost la petrecerea unei amice comune și cred că acolo s-au înfiripat lucrurile între noi. A venit totul foarte natural. Când am cunoscut-o, da, i-am spus că vreau mulți copii și o casă cu trei etaje. (râde) Nu, glumesc! Vă dați seama că nu asta a fost ideea.

Întâi ne-am dorit să ne cunoaștem cu adevărat și să o luăm efectiv pas cu pas: să vedem dacă trecem de primele 24 de ore, de prima săptămână, de prima lună, de prima ceartă, de primul scandal", a povestit Cătălin Scărlătescu, pentru viva.ro, anul trecut.

Cătălin Scărlătescu, despre participarea cu Doina Teodoru, la America Express

Chef Cătălin Scărlătescu  a ținut să facă o glumă legată de participarea prietenului său, Sorin Bontea, la Asia Express.

„De când l-am văzut pe Sorin Bontea în costum de flamingo, mi-am dat seama că experiența Asia Express România se întâmplă o singură dată în viață!”, a scris Cătălin Scărlătescu în mediul online.

„Îmi place show-ul ăsta mult de tot! În Asia am fost de multe ori, am văzut-o aproape pe toată, dar vreau să descopăr America din postura asta. Doina Teodoru spune despre noi că ea e genul rucsac, iar eu sunt genul troler. Să vedem ce-o să iasă din combinația asta! Venim!”, a adăugat Cătălin Scărlătescu, vorbind puțin și despre relația lui cu actrița.

Citește și: Cătălin Scărlătescu, moment de panică la America Express: ”Ne duc în câmp, ne-au răpit!”

Cătălin Scărlătescu a renunțat DEFINITIV la un aliment. A reușit să slăbească peste 30 de kilograme

Ion Țiriac și-a ales locul de veci. Cripta miliardarului costă cât un apartament în București

Bianca Drăgușanu o acuză pe Claudia Pătrășcanu de hărțuire: „Este bolnavă psihic. Mă terorizează de doi ani”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel