Cătălin Scărlătescu, de urgență pe mâna medicilor, la America Express: „Mor” Ce s-a întâmplat cu concurentul

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Cătălin Scărlătescu, captură TV/ Antena 1
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Scărlătescu, captură TV/ Antena 1

Cătălin Scărlătescu a avut nevoie de îngrijiri medicale, la America Express.

Panică la America Express. Cătălin Scărlătescu a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a acuzat stări de rău. Duminică, 29 ianuarie 2023, în cadrului concursului s-a dus o luptă aprigă pentru amuletă.

Cătălin Scărlătescu, de urgență pe mâna medicilor, la America Express

Stresul, presiunea și oboseala și-au spus cuvântul asupra lui Cătălin Scărlătescu. Concurentul a acuzat dureri în zona pancreasului și se simțea ”căzut” din punct de vedere fizic. Acesta se afla alături de iubita sa, Doina Teodoru. Cei doi au găsit cu greu un loc unde să doarmă peste noapte, lucru care l-a epuizat și mai rău pe Cătălin Scărlătescu. 

„Ne urmărea trajineras. Am mers cu trajineras. Am făcut prima la dreapta, am intrat într-o curte. Ne-a băgat în casă, mare, cu o boltă. I-am zis să ne lase pe canapele, eu deja nu mai puteam. Așteptam să vină medicul, că eram terminat”, a povestit Cătălin Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu a cerut ajutorul medicilor, după ce și-a dat seama că starea sa de sănătate este din ce în ce mai gravă. 

„Aveam nevoie de asistență medicală. În zona pancreasului erau niște inflamații periculoase, dădea băiatul niște cuțite de nu avea treabă. Eram super căzut, îmi vâjâia capul, am crezut că rămân mort acolo. Mi-a băgat o branulă, mi-a făcut un amestec pentru venă, să îmi revin. Nu am vrut să mănânc, nu mai aveam nici chef de mine”, a completat concurentul.

Cătălin Scărlătescu, despre participarea cu Doina Teodoru, la America Express

Chef Cătălin Scărlătescu  a vorbit despre participarea sa la America Express, alături de iubita sa, Doina Teodoru. Cheful a ținut să facă o glumă legată de participarea prietenului său, Sorin Bontea, la Asia Express.

„De când l-am văzut pe Sorin Bontea în costum de flamingo, mi-am dat seama că experiența Asia Express România se întâmplă o singură dată în viață!”, a scris Cătălin Scărlătescu în mediul online.

„Îmi place show-ul ăsta mult de tot! În Asia am fost de multe ori, am văzut-o aproape pe toată, dar vreau să descopăr America din postura asta. Doina Teodoru spune despre noi că ea e genul rucsac, iar eu sunt genul troler. Să vedem ce-o să iasă din combinația asta! Venim!”, a adăugat Cătălin Scărlătescu, vorbind puțin și despre relația lui cu actrița.

Citește și: Cătălin Scărlătescu, moment de panică la America Express: ”Ne duc în câmp, ne-au răpit!”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel