Scandal de proporții la Survivor: „Am întâlnit șerpi cu mușchi”. Faimoșii se fac praf între ei

Data actualizării: | Data publicării:
Remus, DOC, Captură video Pro TV
Descriere foto: Remus, DOC, Captură video Pro TV

Un nou scandal a izbucnit în tabăra Faimoșilor.

Un scandal monstru a cuprins din nou echipa Faimoșilor de la Survivor, unii dintre concurenți fiind nemulțumiți de voturile colegilor săi. În centrul acestui schimb de replici tăioase s-au aflat Remus Boroiu și DOC, artistul fiind supărat din cauza faptului că a fost votat de către sportiv spre eliminare. Totuși, Remus se apără spunând că doar în acest fel se va așterne din nou liniștea în echipa Faimoșilor. 

„Alegerea mea din această seară este alegerea unui om sincer, autentic, asumat și sensibil. Aș vrea să aleg liniștea și dragostea față de colegii mei și liniștea echipei, în defavoarea unei masculinități toxice, bazată pe un limbaj acid, tăios, ironii, miștouri, acuze și tot ce am simțit eu în această perioadă. Nu o s-o mai lungesc. Alegerea mea este DOC.”, a declarat Remus Boroiu în cadrul emisiunii Survivor, potrivit Click!.

Te-ar putea interesa și: Jorge a aflat în direct că soția sa a vrut să divorțeze: „Mă hotărâsem, eu nu mai pot așa.” Artistul a rămas șocat

DOC îl face praf pe Remus Boroiu

În replică, DOC a ales să-i adreseze mai multe cuvinte jignitoare coechipierului său, pe care l-a denumit a fi un „șarpe”. Artistul și-a ieșit complet din fire la Consiliul de eliminare, întrucât nu consideră a fi dreaptă decizia luată de Remus.

„Am venit la acest Survivor și am întâlnit aceste caractere diverse. În mijlocul lor am întâlnit și șerpi. Șerpi cu mușchi. Printre acești oameni l-am cunoscut pe Remus, care de fiecare dată reușește să pară mai fals. Acest lucru nu face decât să-mi activeze valorile și credința și să mă transforme într-un Sfântul Gheorghe, în lupta cu balaurul și să fiu vorace din punct de vedere verbal și etic. Eu nu am frici și nu mi-e frică de nicio nominalizare a acestui caracter minuscul. Face asta ca să protejeze un alt om, simplu, cu care am început să mă înțeleg.

Am început cu badea Kamara să avem o coerență, dar acest om, domnul Dan, este exact ceea ce vedeți dumneavoastră la televizor. Profunzimea lui e profunzimea unei bălți după ploaie. Îmi pare rău că trebuie să fiu atât de acid. Nu mi se pare drept să fiu nominalizat în aceste condiții. Doar atât este capabil colegul meu, din păcate.”, a declarat DOC.

Citește și: Maria Constantin, nuntă atipică: „Nu va fi atât de mare stresul”. Ce tematică a ales pentru invitați

Nu este primul scandal dintre cei doi, de acest gen

Acum ceva timp, cei doi Faimoși și-au aruncat din nou cuvinte dure, chiar după ce au câștigat una dintre probe. Atunci, nemulțumirea a venit din partea lui Remus, care și-a acuzat colegii pentru faptul că nu îi recunosc meritele de câștig.

„Nu am auzit pe nimeni să zică un cuvânt de mulțumire. Am auzit, în schimb, înainte de joc, că nu mă sacrific pentru echipă, că nu sunt bărbat și toate lucrurile astea”, a spus Remus, făcând referire la DOC, potrivit protv.

„Normal că îți mulțumim, dar era nevoie de să îți spunem alea ca să poți să te duci cu Dan Ursa. Ba da, prietene!”, i-a spus DOC lui Remus.

„Este un om cu suflet de copil și am ajuns să respect asta. Respect până în clipa în care aduce deficit echipei”, a mai spus DOC.

„Nu poți să întreci niște limite. Nu poți să mă calci în picioare. Nu poți să faci lucrurile astea. Am bun simț, dar nu înseamnă că voi deveni cârpa nimănui”, a spus Remus.

Te poate interesa și: Jorge s-a întors în România, în scaun cu rotile, după ce a fost eliminat de la Survivor: „Mă simt fericit, un pic obosit.” Artistul s-a accidentat grav



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel