Jorge s-a întors în România, în scaun cu rotile, după ce a fost eliminat de la Survivor: „Mă simt fericit, un pic obosit.” Artistul s-a accidentat grav

Data publicării:
Sursa foto: Jorge, instagram/ colaj foto Spectacola
Descriere foto: Sursa foto: Jorge, instagram/ colaj foto Spectacola

Jorge a ajuns în România, după ce a fost eliminat de la Survivor. Artistul s-a întors în scaunul cu rotile. 

Jorge este unul dintre cei 12 Faimoși, care au ales să-și părăsească confortul de acasă și să plece în jungla Dominicană, în cel mai dur show de supraviețuire din viața lor. Din nefericire, artistul s-a accidentat grav la picior, motiv pentru care a fost eliminat din competiția Survivor România 2023. 

Jorge s-a întors în România, în scaun cu rotile, după ce a fost eliminat de la Survivor

După eliminare, Jorge a făcut și câteva declarații din Republica Dominicană. Artistul a recunoscut că este supărat că a trebuit să părăsească competiția, dar se bucură că merge acasă la familie și toți cei dragi. 

„Salut, dragilor! Da, sunt în Dominicană, astăzi plec spre casă! Vreau să vă mulțumesc din tot sufletul pentru toate mesajele, pentru susținere, că vă uitați la noi, la Survivor, indiferent că țineți cu Faimoșii sau cu Războinicii. Mă simt fericit, un pic obosit, dar abia aștept să îmi strâng soția și copiii în brațe. Și abia aștept să vin la Măruță, să puneți întrebări, să povestim, să vă răspund tuturor”, a transmis Jorge.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de JORGE (@jorgeofficial.ro)

Ulterior, Jorge s-a îmbarcat în avion, alături de colega sa, Vica Blochina. Cei doi Faimoși au fost eliminați de la Survivor România 2023 în aceeași ediție. Din cauza accidentări, Jorge nu a putut să meargă pe picioarele lui, motiv pentru care a fost transportat într-un căruț cu rotile. 

„Înapoi acasă”, a anunțat el pe Instagram.

După eliminarea de la Survivor România 2023, în culise, Jorge a făcut câteva declarații despre experiența sa în acest concurs. 

„Când am intrat aici, la consiliu, credeam că sunt mai puternic, când domnul Dan a început să vorbească și mi-a zis că sunt în afara competiției, pur și simplu mi-au țâșnit lacrimile. Nu mă așteptam la treaba asta, am fost foarte puternic momentul. Aveam foarte multe de arătat, mai ales despre Universul de care vorbeam mai devreme, că are și un nume, dar n-am vrut să spun numele de față cu toată lumea, pentru că îl puneam în gardă. Și vreau să las telespectatorii să asculte fiecare cuvânt de-al lui de acum încolo și să își pună întrebarea: Bă, oare e manipulator? Pentru că sub masca celui mai bun jucător din echipă se află cel mai mare dezbinator de la Faimoși. Are un nume scurt, e bărbat. Vă las pe voi să vă dați seama. Eu m-am certat de câteva ori cu el”, a explicat el.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel