Maria Constantin, nuntă atipică: „Nu va fi atât de mare stresul”. Ce tematică a ales pentru invitați

Data publicării:
Maria Constantin, captură video Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: Maria Constantin, captură video Spectacola

Maria Constantin a fost invitata Georgianei Ioniță, în emisiunea „Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola și DC News, unde a dezvăluit mai multe lucruri din viața personală, pe care publicul nu le știa până acum.

Maria Constantin a fost prezentă în platoul emisiunii „Oracolul vedetelor”, realizată de Georgiana Ioniță, unde a dezvăluit mai multe detalii din viața personală, și-a expus planurile de viitor, dar a abordat și mai multe subiecte sensibile. Cântăreața spune că celebritatea a adus-o adesea pe primele pagini ale ziarelor, însă nu în subiecte pe care și le-ar fi dorit. Mariei i-au fost aduse mai multe nedreptăți, pe care, spune ea, nu a avut cum să le combată niciodată.

„Au fost foarte multe nedreptăți în viața mea și s-au scris foarte multe, dar lucrurile astea nu au făcut decât să mă întărească mai mult. Cred că orice om și-ar dori să se întoarcă în timp, dacă știe că a greșit ceva. Dar eu de câte ori am greșit, am recunoscut, dar intrând în viața mondenă, au intrat și în viața personală. Am fost expusă în fața unor lucruri care nu erau adevărate și nici nu aveam cum să dovedesc aceste lucruri. Așa că am lăsat lucrurile să meargă de la sine. Tot timpul am vrut să-mi păstrez o relație bună cu oricine.”, a declarat Maria Constantin, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, realizată de Georgiana Ioniță. 

Te poate interesa și: Maria Constantin și-a distrus părul la Survivor: „Blondul meu frumos s-a transformat în verde” EXCLUSIV

De ce a divorțat de primul soț

Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, alături de care are și un copil, Codruț. Nu a fost o relație foarte fericită însă, motiv pentru care divorțul a venit și el curând. Artista dezvăluie acum care este principalul motiv ce a produs această ruptură.

„Au fost foarte multe greșeli. În prima căsnicie au fost multe, pentru că eram practic un copil atunci, dar nu regret, pentru că am cel mai frumos copil, dar atunci nu aveam maturitatea necesară pentru a comunica altfel, poate am luat-o și ca e o joacă. Nu credeam în ideea divorțului vreodată, pentru că familia mea a fost o familie unită, ai mei niciodată nu s-au certat în fața noastră. Eu am văzut acest exemplu și am crezut că toată lumea este așa și atunci am dat cu capul de tavan și am văzut că lucrurile nu sunt atât de roz.”, a mai spus artista. 

Citește și: Maria Constantin, adevărul despre condițiile de viață de la Survivor. Perioada menstruală, foame și igienă: „E o chestiune medicală” / VIDEO

Cum va arăta nunta Mariei Constantin

După mai multe încercări eșuate, Maria Constantin și-a găsit în final fericirea în brațele lui Robert Stoica. Artista este convinsă că el este alesul, motiv pentru care în luna august cei doi își vor uni definitv destinele. 

„Este o muncă frumoasă dacă ai omul care să fie până la sfârșitul vieții și să existe iubire, respect. La mine urmează nunta, dar nu cred că va fi atât de mare stresul, pentru că noi o gândim doar ca o petrecere, cu cei mai buni prieteni. Vrem să fie mai mult un party, nu neapărat o nuntă. Va fi în luna august, nu am stabilit încă ziua, în post. Am ales această dată pentru putea veni fratele, cumnata și sora mea, astfel încât să fie toată familia alături. Muzica este garantată, asigurată, la o sală anume nu ne-am gândit, dar vrem să fie în aer liber. Rochia de mireasă este proiectul creat, toate lucrurile sunt aranjate. Vom merge pe conceptul de white party. Va fi o petrecere atipică.”, a mai dezvăluit aceasta, 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel