„Ești nimeni”. Saveta Bogdan, replică usturătoare la adresa Angelei Rusu, după ce a spus că „nu are talent”

Saveta Bogdan și Angela Rusu, captura video TV.
Descriere foto: Saveta Bogdan și Angela Rusu, captura video TV.

Lumea muzicii populare este în plin scandal, după declarațiile făcute de Angela Rusu. Saveta Bogdan îi răspunde colegei sale, după ce a nominalizat-o că nu ar avea talent. 

Angela Rusu aruncă bomba. Artista a făcut o serie de declarații usturătoare la adresa unor cântărețe de muzică populară. Deși lista e mai lungă, o anume artistă se pare că a enervat-o la culme de Angela Rusu, care nu s-a abținut și a spus ce crede cu adevărat despre aceasta. 

Angela Rusu a fost invitată în emisiunea La Măruță, de la PRO TV, acolo unde a participat la proba „sosurilor iuți”.  Întrebată "Cine crezi că este cel mai prefăcut cântăreț de muzică populară", artista nu a stat deloc pe gânduri și a început își verse supărarea pe colega ei de breaslă, Laura Lavric.

 

"Am avut un scandal monstru. Chiar colegii tai m-au sunat, pentru un spectacol la Roma, pentru că eu eram un pic mai mare pe afiș decât ea, și a făcut mare scandal și a vorbit foarte urat la adresa mea și ce cânt, că nu știu să cânt, că nu a auzit de mine. Și a sunat la Roma și a zis dacă nu o dați jos de pe afiș, eu nu mai vin și bineînțeles, organizatorii au zis că "Doamnă nu veniți, noi nu schimbăm". M-a făcut în toate felurile, e cea mai prefăcută pentru că vorbește de toți artiștii, nu doar de mine. Vorbește foarte urât. Acum e cu tine la masă, iar apoi te-a bârfit în secunda doi. Oamenii au multe fețe. Laura Lavric e perversă, rea, invidioasă. 

(...) Doamna cântecului românesc, moldovenesc, ce hit aveți, nu vă supărați? Oare ce caut aici lângă Măruță și sunt invitată de ani buni? Pentru că nu mă știe lumea?”, a declarat Angela Rusu, în cadrul emisiunii La Măruță.

VEZI ȘI: Scandal uriaș în lumea muzicii populare. Laura Lavric o face praf pe Angela Rusu, după ce artista a jignit-o: „Dacă era la valoarea mea, aveam ce să vorbesc”

 

Iar dezvăluirile nu s-au oprit aici. Artista a acceptat și să dezvăluie care sunt, din punctul ei de vedere, artistele de muzică populară „lipsite de talent”. Cântăreața le-a nominalizat fără ezitare pe Elena Merișoreanu și pe Saveta Bogdan.

„Elena Merișoreanu nu are talent. Al doilea nume e Saveta Bogdan”, a declarat Angela Rusu, în cadrul emisiunii de la PRO TV. 

VEZI ȘI: Elena Merișoreanu, foc și pară, după ce Angela Rusu a spus că nu are talent: „A vrut scandal. Ea nu e pe nici măcar un afiș!”

Saveta Bogdan, replică usturătoare

 

„Eu abia m-am întors din America azi-noapte și mi-au spus colegii că ne-a vorbit de rău această colegă. Eu nu îi pronunț numele, pentru că numele ei este prea mic pentru numele meu. Ne-a făcut în toate felurile, ne-a jignit, dar ea vorbește de Elena Merișoreanu, care e un nume, o femeie frumoasă, talentată, are o familie, are și nepoți. Cum poți să spui așa ceva de colegele tale, care tu nici nu meriți să le pronunți numele, tu ești nimeni.

Cine era pe timpul lui Ceaușescu făcea carieră, nu oricine putea. Mie mi-ar fi rușine să vorbesc despre Saveta Bogdan. Păi câte CD-uri am? Am 15 plăci și 8 CD-uri. Păi se compară ea cu mine? Eu am făcut 19 piese într-o zi cu orchestra de la Cluj. Ea ar trebui să mai învețe să își vadă de lungul nasului, să judece ce vorbește, să nu pronunțe numele unor artiști cu o carieră de 60 de ani în spate. Am fost în America, lumea îmi cerea să cânt piesele Nicoletei Voica? Păi se poate să vorbești despre ea, cât de frumos cântă? Ea abia a băgat nasul în muzică. Ne face ea comuniste, dar și ea a trăit tot aici, că are și ea 50 de ani. Sunt foarte supărată, eu am o stea în America, pe Aleea Celebrităților, unde vin numai bogătași acolo. Ea nu are nicio stea, nimeni nu vorbește de ea pe acolo. Ar trebui să judece ce vorbește, să nu dea vorbele afară fără să gândească. Păi cine cântă ca Laura Lavric? Să își vadă nivelul ei. Păi eu numai pe o placă 27 de piese. Am hituri. Eu nu îi pronunț numele, pentru că nu merită să îi pronunț eu numele, pentru că eu am o carieră în spate de 20 de ani. Să se mai gândească când pronunță o vorbă. Ea deocamdată e în noapte față de noi.”, a transmis Saveta Bogdan, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 03 aug 2023, 13:03 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience