Elena Merișoreanu, foc și pară, după ce Angela Rusu a spus că nu are talent: „A vrut scandal. Ea nu e pe nici măcar un afiș!”

Elena Merișoreanu, Angela Rusu/ captură video Youtube, La Măruță
Descriere foto: Elena Merișoreanu, Angela Rusu/ captură video Youtube, La Măruță

Elena Merișoreanu a avut prima reacție, după declarațiile controversate făcute de Angela Rusu.

Cântăreața Angela Rusu a fost invitată recent în cadrul emisiunii realizate de Cătălin Măruță, unde a făcut mai multe declarații uimitoare, cu privire la mai multe colege de breaslă. Aceasta a acceptat provocarea sosurilor picante, unde nu a ținut cont de nicio limită și a spus tot, fără să-i ia gura foc. Așadar, una dintre întrebările cele mai „picante” primite de artistă spunea ca aceasta să ofere numele a două cântărețe pe care ea le consideră a fi lipsite de talent.

„Elena Merișoreanu nu are talent. Al doilea nume e Saveta Bogdan”, a răspuns artista.

Citește și: Greșeala pe care o fac mulți oameni pe caniculă. Elena Merișoreanu: „Nu este adevărat”. Cum face față căldurii insuportabile / EXCLUSIV

Cum a reacționat Elena Merișoreanu

Declarațiile controversate au ajuns rapid și la urechile Elenei Merișoreanu, care și-a taxat dur colega de breaslă. Aceasta a reacționat după declarațiile făcute de Angela Rusu, al cărei nume nici nu și-a dorit să-l pronunțe. De asemenea, artista spune că pe ea o reprezintă extrem de multe reușite pe plan profesional, în timp ce colega sa de scenă nu ar avea calitățile necesare care să-i permită să catalogheze într-un anumit fel solistele din industrie.   

„Ce colegi am și eu?! Persoana la care faceți referire, nici măcar nu vreau să-i pronunț numele, căci nici nu știu dacă ne-am întâlnit de prea mute ori. Nu cred că are vreo calitate să facă vreo departajare între soliste!

Eu 35 de ani am fost angajată la marele ansamblu Rapsodia Română. Am cântat cu cei mai mari dirijori și soliști de mare renume. Nu au avut nimic de reproșat la adresa mea.”, a declarat Elena Merișoreanu, potrivit click!.

VEZI și: Elena Merișoreanu nu visa să devină străbunică: „Nici nu mi-am imaginat. Ea era un copil răsfățat”. Când va avea loc botezul / EXCLUSIV

„Persoana respectivă a vrut un pic de scandal”

Mai mult, Elena Merișoreanu spune că a fost avertizată și de colegii de breaslă cu privire la artistă, care i-ar fi transmis să nu pună la suflet cuvintele jignitoare. Artista consideră că, prin afirmațiile făcute, Angela Rusu nu și-a dorit decât să fie implicată într-un scandal, motiv pentru care subiectul nu necesită foarte multă atenție. 

„Nu cred că aș fi putut să stau atâția ani la un mare ansamblu fără talent, am fost iubită de public și de media. Și după 60 de ani scenă lumea mă iubește. Pentru mine, soliștii, nu sunt decât cei care au piese la radio. Nu știu dacă cea care a făcut aceste afirmații este în măsură să categorisească soliștii. Persoana respectivă a vrut un pic de scandal, nici nu pot să mă pronunț și nici nu are rost să o bag în seamă.

La noi există o vorbă din bătrâni: „când te latră o cățea, nu întorci capul, doar când te latră un dulău. Până acum, nu m-a lătrat niciun dulău!”

Să fie sănătoasă, să se bucure de costumele ei țigănești și de videoclipurile cu rochii decoltate! Noi am slujit cu sfințenie folclorul românesc. Ea nu trebuia să facă această departajare.

Îmi trimit mesaje soliștii din țară să nu-mi bat capul cu această femeie! Ea, prin Ardeal, nu e pe nici măcar un afiș!”, a mai declarat Elena Merișoreanu, pentru sursa citată.

Citește și: Elena Merișoreanu, adevărul despre problemele de sănătate ale lui Jador. Ce a vorbit cu artistul la felefon: "E foarte speriat"

Angela Rusu, cuvinte dure la adresa Laurei Lavric

Nici Laura Lavric nu a fost trecută cu vederea de către artistă. În cadrul aceleiași emisiuni, Angela Rusu a catalogat-o pe aceasta ca fiind extrem de prefăcută, întrucât își vorbește pe la spate toți colegii de breaslă. Nici ea nu a scăpat fără a fi bârfită, confirmă artista în cadrul emisiunii de pe Pro TV. 

„A vorbit foarte urât la adresa mea. A zis: că cine sunt eu, că nu știu să cânt?! M-a făcut în toate felurile. E cea mai prefăcută, îi vorbește pe toți artiștii. Vorbește foarte urât. Acum e cu tine la masă, iar apoi te-a bârfit, în secunda doi.

Oamenii nu sunt după cum îi vezi. Laura Lavric e perversă, rea, invidioasă.

Doamna cântecului românesc, moldovenesc, ce hit aveți, nu vă supărați? Oare ce caut eu, aici, lângă Măruță, și de ce sunt invitată de ani buni? Pentru că nu mă știe lumea?!”, a declarat Angela Rusu, la Cătălin Măruță în emisiune.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 31 iul 2023, 17:32 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience