Scandal uriaș în lumea muzicii populare. Laura Lavric o face praf pe Angela Rusu, după ce artista a jignit-o: „Dacă era la valoarea mea, aveam ce să vorbesc”

Angela Rusu, Laura Lavric, captură video Youtube, La Măruță
Descriere foto: Angela Rusu, Laura Lavric, captură video Youtube, La Măruță

Laura Lavric a avut prima reacție, în scandalul ce a izbucnit după declarațiile controversate făcute de către Angela Rusu.

Angela Rusu a stârnit un val de controverse, după ce, invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, a făcut mai multe declarații șocante cu privire la colegele de breaslă. Foarte multe soliste au fost caracterizate dur de către solistă, iar de pe listă nu lipsește nici numele artistei Laura Lavric. Aceasta a fost nevoită să o descrie în 3 cuvinte, în cadrul rubricii sosurilor picante și, fără niciun fel de transparență, a preferat să spună tot, fără să-i ia gura foc.

„Perversă, rea… ce cuvânt urât să mai găsesc? Ce, mă dă în judecată? Perversă, rea și invidioasă! Doamna cântecului românesc moldovenesc, doamna Laura Lavric, ce hit aveți, nu vă supărați? Pe care să-l cânte lumea la nunți, peste tot? Oare ce caut aici, lângă Măruță, și sunt invitată la emisiunea lui de atâția ani? Nu știe lumea cine e Angela Rusu? Știu că aveți o vârstă, să vă dea Dumnezeu sănătate, să trăiți 150 ani, dar să vă mai documentați puțin!” , a mai spus Angela Rusu.

VEZI și: Elena Merișoreanu, foc și pară, după ce Angela Rusu a spus că nu are talent: „A vrut scandal. Ea nu e pe nici măcar un afiș!”

Cum răspunde Laura Lavric în fața acestor acuzații

Vizibil deranjată de acuzațiile primite din partea Angelei Rusu, Laura Lavric o roagă politicos pe artistă să-și vadă de propriile „hituri” și de muzica ei, fără să-i mai poarte numele în astfel de scandaluri. De asemenea, solista spune că nu merită să pornească un dialog cu ea, întrucât nu are aceleași realizări cu care se pot mândri cântărețele din generația sa. 

„Dacă era la valoarea mea, aveam ce să vorbesc, altfel n-am ce să vorbesc. Spune că n-am eu hituri? Dacă ar fi vreun muzicolog sau un om care cunoaște folclor adevărat, așa da. Dar ea ce știe de folclorul autentic? Piesele mele vor rămâne pentru generațiile următoare, ale ei sunt de succes facil. Nu pot să vorbesc, eu care cânt folclor autentic, despre asemenea persoane… să-și vadă de treaba și de melodiile ei, toate hituri… pentru familia ei. N-am ce să comentez, dacă ar fi spus Sofia Vicoveanca, Daniela Condurache sau Mioara Velicu, poate aș fi avut ce să discut cu ele, dar așa… ce să discut?!”, a declarat Laura Lavric, potrivit wowbiz.

Citește și: Elena Merișoreanu, dezvăluiri neștiute despre relația cu soțul său. Artista recunoaște că a fost înșelată: “Am plecat și eu vreo 6 luni de acasă”

Ce îi transmite Laura Lavric artistei

De asemenea, Laura Lavric a ținut să scoată în evidență și performanțele muzicale pe care aceasta a reușit să le atingă de-a lungul carierei sale, când a participat la diferite competiții importante. Aceasta spune că Angela Rusu nu va ajunge niciodată în acest punct, având doar niște „pretenții” de artist nefondate.

„Ne-am întâlnit vreodată la Televiziunea Română, la Tezaur Folcloric? Dacă își permite să vorbească de artiste care au fost lansate de această emisiune cu pretenții și exigență. Îmi amintesc că nu te lăsau să mergi nici cu unghiile făcute, doar cu portul din zona ta si tradiția. Atâta timp cât a fost lansată pe la petrecerile ei, pe la birturi, cu cântecele ei pentru o anumită categorie de oameni, nu înțeleg de ce m-a caracterizat pe mine în felul ăsta, un om pe care nici nu-l cunoaște. Dacă ne întâlneam la Tezaur Folcloric și în spectacole de calitate folclorică, la Cerbul de aur, în spectacole mari în care am fost de-a lungul vieții și unde ea n-a fost niciodată, și nu știu dacă avea ce căuta acolo. Drept dovadă, nici nu a fost.(...) Iar personajul care spune ca n-am caracter, caracterizarea mea e următoarea: e o didioză cu pretenții de artist!”, a continuat ea.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 31 iul 2023, 22:23 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience