„Șase zile nu am mâncat nimic”. Mihai Trăistariu, dietă extremă: „Mă înțepau organele, ficatul, pancreasul și mă durea spatele”

Data publicării:
Mihai Trăistariu, captură video YouTube
Descriere foto: Mihai Trăistariu, captură video YouTube

Mihai Trăistariu a urmat o dietă draconică, prin care a reușit să slăbească 10 kilograme.

Mihai Trăistariu spune că pandemia l-a lovit și la capitolul imagine, nu doar în finanțe. Artistul, care face și afaceri în zona de închiriere imobiliară, de câțiva ani, s-a ales cu câteva kilograme în plus, în perioada pandemiei. Lipsa concertelor și a activităților fizice și-au lăsat amprenta asupra trupului său, iar cântărețul a decis să ia măsuri drastice, după ce cântarul i-a arătat cu 20 de kilograme în plus.

„Aș vrea să ajung la 58 de kilograme. La Eurovision, în 2006, aveam 53 de kilograme pe scenă și s-a văzut foarte bine. Acela este standardul meu. Pe 3 ianuarie, anul ăsta, m-am cântărit și aveam 72 de kilograme, era prea mult. Mă înțepau organele, ficatul, pancreasul și mă durea spatele. M-am îngrășat aproape 20 de kilograme”, a declarat Mihai Trăistariu pentru Playtech Știri.

 

Șase zile nu a mâncat nimic


 Artistul a urmat o dietă extremă și spune că deși a scăpat deja de 10 kilograme, are de gând să continue regimul, pentru a ajunge la greutatea de 58 de kilograme. 

 

„M-am apucat de slăbit. Am început să fac sală. Cam șase zile nu am mâncat nimic, am băut doar apă, dar acum mănânc o masă pe zi. Am avut o iubită care slăbea doar prin înfometare și am ținut minte de la ea.

Altfel nu aveam răbdare să slăbesc prin diete. Iată că în trei luni am slăbit 10 kilograme, dar tot mai am puțină burtică. Am 62 de kilograme și vreau să ajung la 58, deci mai trebuie să slăbesc patru kilograme” a spus solistul pentru Playtech Știri.

Mihai Trăistariu, motivul pentru care a refuzat participarea la „Survivor România”: „Mă puneau să mă iau la harță cu cineva. Te roagă producătorii”

Mihai Trăistariu, planuri mărețe pentru anul 2023

Mihai Trăistariu a recunoscut că pandemia l-a speriat destul de tare, însă s-a mobilizat și a reușit să-și pună pe picioare câteva afaceri. Într-un interviu, acordat în exclusivitate pentru Spectacola, artistul a dezvăluit cum a fost anul 2022 pentru el, dar și ce își dorește de la anul care tocmai a sosit. 

„Pentru mine, anul 2022 a fost cel mai bun an din pandemie, pentru că pandemia ne-a dat rău peste cap și m-a speriat foarte tare, dar m-a și mobilizat, pentru că, nemaiavând concerte, a trebuit să găsesc o soluție. Mi-am vândut casa, am avut un teren și l-am schimbat repede pe șapte apartamente, pe care le-am băgat la închiriat și așa am reușit să-mi rezolv situația, să supraviețuiesc și uite așa m-am trezit și cu niște bussines-uri noi. Acum fac și turism, vara. Eu stau în Mamaia Nord și chiar aici sunt apartamentele. Șase apartamente le închiriez în Mamaia Nord, în fiecare vară și atunci produc cam 20-30 de mii de euro și mă ajută, am buget. Mai am și școala de muzică, pe care o dețin din 2014. A fost închisă în perioada pandemiei, acum am redeschis-o și merge foarte bine, deci mai produc și cu ea și au revenit și concertele. Visez la un 2023, cel puțin ca pe vremuri, cum era în 2019, când eram în vârf. Eram mai mereu plecat la evenimente, concerte, exact așa cum îmi place. Văd că încep să revină acele vremuri. Nu există să vreo săptămână pe care să o petrec pe toată acasă. Vreau ca în cursul săptămânii să am măcar o emisiune la care să merg, iar în weekend, concerte. Asta mă face fericit și asta e tot ce îmi doresc de la anul 2023. ”, a declarat Mihai Trăistariu, în exclusivitate pentru Spectacola. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel