Mihai Trăistariu, motivul pentru care a refuzat participarea la „Survivor România”: „Mă puneau să mă iau la harță cu cineva. Te roagă producătorii”

Data publicării:

Mihai Trăistaru a dezvăluit motivul pentru care  a refuzat participarea la „Survivor România”.

Mihai Trăistariu a explicat motivul pentru care a refuzat să participe la „Survivor România, după ce, în trecut, acesta a participat la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Artistul a povestit că, în momentul în care a participat  la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a fost pus de către echipa de producție să se certe cu ceilalți concurenți și să se implice în conflicte, lucru care nu-l caracterizează pe acesta. 

Mihai Trăistariu, motivul pentru care a refuzat participarea la „Survivor România”

Mihai Trăistariu a recunoscut că nu a acceptat să participe la „Survivor România,  deoarece consideră că nu se mulează pe cerințele producătorilor și a probelor acerbe. Totodată, artistul susține că este o fire liniștită și nu vrea să intre în conflict cu nimeni. 

„M-au sunat de la «America Expres», dar nu m-am dus pentru că am fost în junglă în 2015, la «Sunt celebru, scoate-mă de aici!» și mi s-a părut atât de greu, mai ales ca și condiție fizică și din punct de vedere psihic și am zis că nu. Am fost pentru bani și pentru a trăi o dată această experiență. M-au chemat și cei de la «Survivor», da. M-aș mai duce doar la «Te cunosc de undeva», la show-uri de cântat, nu la din astea cu experimente, cu alergat, cu probe… Să mănânci cine știe ce, să te cerți, pentru că te roagă producătorii să te cerți. Îți cer acest lucru.  Mie așa îmi făceau în junglă, mă luau deoparte și-mi ziceau să fac asta, să-i zic nu știu ce unuia dintre concurenți, ca să fie atmosferă… Iar eu sunt mai liniștit. Mă puneau să mă iau la harță cu cineva. Nu voiam să fiu eu cel care provocam pe cineva. M-am ciondănit, dar doar cât am putut. Nu sunt făcut pentru astfel de show-uri, nu-mi place să-mi fac dușmani doar de dragul ratingului.

O singură dată am avut un mic conflict, dacă se poate numi așa. S-a luat de mine Maria Ciobanu că i-am furat Ciocârlia, acum vreo zece ani, dar ne-am mai întâlnit și nu au fost probleme. O cânt și acum, dar eu am versiunea mea”, a declarat Mihai Trăistariu pentru CANCAN.RO.

Mihai Trăistariu, despre experiența „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Mihai Trăistariu, care a participat la emisiune în trecut, ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, cum a fost această experiență pentru el. De asemenea, îndrăgitul artist a dezvăluit care a fost cel mai greu moment pentru el, dar și cum a reușit să reziste eroic provocărilor, timp de zece zile.

„La început a fost o experiență fabuloasă, după care a fost destul de groaznică, în sensul că probele și tot ce am îndurat acolo, m-au determinat să mă cer singur acasă. Din 1 de zile câte sunt în total, eu am ieșit după zece zile și am strigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Am rezistat eroic zece zile pentru că așa scria în contract, adică îți luai banii doar dacă rezistai minim zece zile. Nu era stabilit câte un buget pentru fiecare. Dacă plecam după nouă zile, nu luam niciun ban. ”, a declarat Mihai Trăistariu pentru Spectacola.

„Am intrat în depresie și am slăbit șase kilograme”

Artistul a recunoscut că a fost o experiență îngrozitoare, motiv pentru care s-a confruntat cu depresia și a slăbit considerabil, în doar câteva zile. 

„În alea 10 zile am intrat în depresie și am slăbit șase kilograme pentru că probleme erau groaznice. Noi mâncam doar o lingură de orez pe zi și o lingură de fasole. Asta era toată mâncarea, în rest ce mai câștigam la probe, câte un cățel de usturoi sau trei prune și le-am împărțit la doisprezece oameni. Era groaznic. Nu aveam dulciuri, nu aveam zahăr și ei ne-au anunțat că nu o să ne dea nimic dulce, iar creierul, în lipsă de zahăr, după câteva zile o ia razna și începeți să vă certați ca chiorii. 

La început am râs, dar după patru zile ajunsesem la niște discuții înfiorătoare. Fiecare avea depresii, începusem să plângem, eu eram retras. Când mă uit acum la filmări, îmi vine să plâng în hohote, că nu mă recunosc. Eram destul de depresiv, eram nervos, mi-am ieșit din fire, mă certam cu oamenii, eu care sunt calm de fel, sunt un om blând și bun. Cu toate astea, acolo nu m-am recunoscut. ”, ne-a mai spus artistul.

Citește continuarea AICIGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel