Sărăcia, motivul divorțului dintre Dinu și Deea Maxer? Lidia Fecioru, declarații neașteptate: „Din ce să trăiască și el și familia sa?”

Data actualizării: | Data publicării:
Dinu Maxer, Deea Maxer, Lidia Fecioru, sursa Instagram, captură video Youtube
Descriere foto: Dinu Maxer, Deea Maxer, Lidia Fecioru, sursa Instagram, captură video Youtube

Lidia Fecioru a vorbit despre principalele motive care provoacă divorțurile, în zilele noastre. 

Lidia Fecioru a vorbit despre principalele motive din ziua de astăzi care duc la apariția divorțurilor. Despărțirile s-au înmulțit semnificativ în ultima vreme, ceea ce pare a fi justificat, confirm motivelor argumentate de specialistă. În topul listei, așadar, Lidia Fecioru clasează sărăcia, care reprezintă un moment dificil în foarte multe familii de la noi din țară, chiar dacă foarte multe nu doresc să vorbească deschis despre acest subiect sensibil.

„Cel dintâi este sărăcia. Oricât am ignora-o sau am dori să o ascundem, ea este prezentă într-un număr mare de familii din țara noastră. Însă, cui îi face plăcere să vorbească despre sărăcie? Nimănui! Atunci când nu ai bani, apar și o groază de probleme”, a declarat Lidia Fecioru pentru Playtech Știri.

În acest sens, Lidia Fecioru a oferit și exemplul soților Maxer, care au divorțat după 18 ani de relație. Specialista a făcut o declarație destul de controversată, care dă de înțeles faptul că cei doi ar fi pus capăt relației de iubire din cauza situației financiare precare.

„Dinu Maxer a compus, cândva, o melodie care a devenit șlagăr. Apoi, nimic. Din ce să trăiască și el și familia sa? E o poveste complicată orice despărțire!”, a continuat ea. 

Te-ar putea interesa și: Dinu Maxer, prima reacție despre așa-zisa infidelitate a fostei sale soții: „Lumea a bănuit ceva”

Ucrainencele, un alt motiv ce duce la despărțire

În plus, femeile venite din Ucraina reprezintă un alt motiv ce a dus la dezbinarea mai multor căsnicii, consideră Lidia Fecioru.

„Să știți că un alt motiv sunt ucrainencele. Am auzit cu toții despre situații în care bărbați din alte țări s-au despărțit de soțiile lor pentru refugiate din Ucraina. Nici România nu a fost ocolită de chestiunea asta. Doar că la noi nu s-a vorbit despre asta. Am cunoscut destui notari care sunt de altă părere și cu care am discutat despre existența unor asemenea cazuri și la noi”, a mai spus Lidia Fecioru.

VEZI și: Fosta iubită a lui Dinu Maxer, Nicoleta Luciu, dezvăluiri despre caracterul acestuia:"El era gelos și îmi dădea o stare de nesiguranță"

„Societatea evoluează spre niciunde”

Mai mult, Lidia Fecioru spune că situația nu se va îmbunătăți nici pe viitor, întrucât evoluția care se vede în ziua de astăzi nu este deloc una bună, iar situația oamenilor rămâne una incertă.

„Cunosc cazuri de familii care nu s-au destrămat oficial doar fiindcă unul dintre membrii săi nu are efectiv unde să se mute. Nu are nici casă, nici posibilități. Și, atunci, continuă să stea, sub același acoperiș, vrând-nevrând.

Însă, se produc și lucruri greu de intuit. Spre exemplu, un bărbat descoperă brusc că nu mai vrea să fie bărbat. Altădată, cel care spunea că simte că vrea să fie Napoleon Bonaparte era dus la casa de nebuni. Astăzi, cineva care susține că el e de fapt femeie se îndreaptă spre schimbarea de sex. Societatea s-a schimbat foarte mult și nu neapărat în bine.

Societatea evoluează spre niciunde. Dacă întrebi pe cel din stânga sau din dreapta ce crede el că va face peste cinci ani va ridica din umeri. Nu știe! Mergem spre niciunde și ne lăsăm purtați de val!”, a încheiat ea. 

Citește și: Gabriela Cristea, declarații neașteptate despre divorțul dintre Deea și Dinu Maxer: „Când simți că lucrurile nu mai merg...”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel