Gabriela Cristea, declarații neașteptate despre divorțul dintre Deea și Dinu Maxer: „Când simți că lucrurile nu mai merg...”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Gabriela Cristea, Deea și Dinu Maxer, instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Gabriela Cristea, Deea și Dinu Maxer, instagram/ colaj foto

Gabriela Cristea a vorbit despre anunțul divorțului dintre Deea și Dinu Maxer. 

Deea și Dinu Maxer au șocat pe toată lumea, după ce au anunțat că vor divorța, după 18 ani de relație. Gabriela Cristea, prietena celor doi, a făcut declarații despre anunțul făcut de aceștia. 

Gabriela Cristea, declarații neașteptate despre divorțului dintre Deea și Dinu Maxer

Gabriela Cristea recunoaște că a rămas uimită când a văzut anunțul făcut de cei doi, în legătură cu divorțul. Cu toate astea, prezentatoarea TV consideră că Deea și Dinu Maxer sunt suficienți de maturi, încât să ia cele mai bune decizii și să ajungă la un numitor comun. 

”Recunosc că am fost extrem de surprinsă în momentul în care am văzut că Deea și Dinu Maxer au hotărât ca drumurile lor să meargă pe cărări separare. M-am întâlnit deseori cu ei, au venit și la noi acasă, au doi copii absolut superbi, dar în viață se mai întâmplă și așa. Am văzut că au postat un mesaj comun, ceea ce înseamnă că au găsit suficient de multă înțelepciune și respect ca după 18 ani de relație să meargă mai departe într-un mod civilizat și să facă și din despărțirea asta o situație cât se poate de civilizată, mai ales că copiii sunt cei care suferă și ei probabil că încearcă să le ușureze cât mai mult sarcina celor mici”, a spus Gabriela Cristea, pentru spynews.ro

Vedeta este convinsă că cei doi au făcut tot posibilul pentru a salva căsnicia, însă a fost în zadar. Totodată, Gabriela Cristea le-a urat baftă și fiecare să-și găsească liniștea. 

”Îmi pare rău că e așa, dar din păcate când simți că lucrurile nu mai merg poate că e mai bine așa după ce ai încercat toate căile și sunt convinsă că după 18 ani de relație nu au hotărât să se rupă în două fără să-și mai dea o șansă, încă o șansă și încă o șansă. Le doresc baftă multă amândura și înțelepciune și să-și găsească drumul pentru care au pornit în viața asta. Baftă multă”, a mai spus Gabriela Cristea.

Deea și Dinu Maxer se despart, după 18 ani de căsnicie

Deea și Dinu Maxer au postat fiecare pe contul său de socializare un mesaj în care își anunță despărțirea. Vestea vine ca un șoc, mai ales că cei doi păreau un cuplu extrem de fericit și extrem de bine sudat. 

„Am decis sã ne încheiem căsătoria după 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncă depusă cot la cot în tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscători pentru această călătorie în care am fost pe rând, piloți! Mulțumesc! 
Voi ne știți viață, că pe o carte deschisă, fiind mereu în atenția voastră și înconjurați de apreciere și admirație. Pentru toate acestea vrem să va mulțumim și tot odată ne dorim sã respectați acest moment din viață noastră. Ne dorim discreție, liniște și pace pentru fiecare dintre noi și cel mai important, pentru copiii noștri. Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia! Mulțumim, Deea și Dinu Maxer’”, a fost mesajul transmis de cei doi pe conturile de Instagram.

Citește și: Gina Pistol, în lacrimi: "Vă rog, nu e pregatită. Am facut o greșeală”. Ce s-a întâmplat cu micuța Josephine

Fiica Elenei Gheorghe, suspectă de pneumonie. Cum se simte acum micuța Amelie: „Simptomele nu indicau asta”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel