Fosta iubită a lui Dinu Maxer, Nicoleta Luciu, dezvăluiri despre caracterul acestuia:"El era gelos și îmi dădea o stare de nesiguranță"

Data publicării:
Nicoleta Luciu și Dinu Maxer, sursa foto Instagram/colaj Spectacola
Descriere foto: Nicoleta Luciu și Dinu Maxer, sursa foto Instagram/colaj Spectacola

Se pare că Dinu Maxer a fost dintotdeauna urmărit de ghinion în dragoste. Deși la brațul lui au stat femei frumoase din showbiz-ul românesc, niciuna nu a putut să rămână alături de el pentru totdeauna. Cântărețul care tocmai și-a anunțat divorțul de soția sa Deea, după 18 ani de căsătorie și doi copii, a mai avut în trecut o relație de lungă durată, cu o altă frumusețe autohtonă, Nicoleta Luciu. Deși se auzeau clopotele de nuntă sunând și atunci, relația s-a rupt la fel de brusc, aducând o tristețe imensă în sufletele fanilor.

În 2005, Dinu Maxer și Nicoleta Luciu puneau punct unei relații de 8 ani, care părea să ducă în viteză spre altar. Anunțul despărțirii avea să ia pe toată lumea prin surprindere, cei doi nelăsând să se întrevadă că ar fi probleme între ei.

„Când eram cu Maxer, el era foarte gelos”

La momentul respectiv, niciunul dintre cei doi protagoniști nu a ieșit să comenteze în vreun fel decizia luată. Până în 2009, când Nicoleta a rupt tăcerea și a hotărât să facă lumină, în această poveste.

„Când eram cu Maxer, el era foarte gelos. Nu conta ce făceam sau ce aș fi putut face, el era gelos și îmi dădea o stare de nesiguranță care mă făcea și pe mine să mă simt geloasă.Dar atunci nu știam. Toate femeile din familia mea au rămas cu bărbații lor, indiferent de ce le-au făcut. Așa credeam și eu că trebuie să fie. Eram cu Maxer și trebuia să rămân toată viața cu el”, a declarat Nicoleta, la vremea respectivă pentru TABU .

„Nu voiam să joace în telenovele”

Ulterior, și Dinu Maxer avea să confirme, într-o emisiune televizată, că era gelos și nu se împăca prea bine cu ideea că iubita sa juca în telenovele.

„Nu voiam să mă căsătoresc, nu voiam copii și nu voiam să joace în telenovele. Orice femeie își dorește să se căsătorească, dar eu plecasem în viață blocat pe ideea că nu o să mă căsătoresc, din cauza istoriei părinților mei. (…) Și nu, nu am vrut să joace în telenovele, pentru că eram gelos. Ne-am despărțit în 2005”, spunea acesta conform kfetele.ro.

Gelos sau nu, se pare că totuși Nicoleta ar mai fi avut o relație și cu Sile Cămătaru, despre care Dinu nu ar fi știut nimic. Nuțu Cămătaru, fratele lui Sile, avea să iasă și să declare public despre legătura pe care a avut-o fratele său, cu frumoasa brunetă.

Nicoleta Luciu a avut o idilă cu Sile Cămătaru

„N-am băut și n-am fumat niciodată! Am făcut toată viață sport, dar am un viciu: îmi plac femeile și nu mă pot plânge, am fost întotdeauna înconjurat de cele mai frumoase fete. Am fost și eu, și Sile cu femei celebre: Nicoleta Luciu, Rose-Marie, care dansează la „Surprize, Surprize!”, pentru Andreea Marin, și multe altele! (…) Sile a fost și el cu Nicoleta Luciu. Cum să se zică faptul că noi aveam nevoie de prostituate, când noi eram cu cele mai frumoase fete?”, povestea acesta, conform aceleiași surse.

Dinu s-a arătat surprins, la acea vreme de această informație și s-a întrebat de ce fosta iubită, nu face niciun comentariu despre presupusa idilă cu Sile.

„Eu nu știu nimic despre acest episod, n-am nimic de spus. Sunt curios însă și mă întreb de ce Nicoleta nu apare să declare ceva? De ce tace? Noi am avut o relație frumoasă, de opt ani, până în 2005. Când ne-am cunoscut era domnișoară. Ne-am despărțit cu o săptămână înainte de Paște, a fost o despărțire liniștită, apoi n-am mai avut despre ce să vorbim, Nicoleta a avut familia ei, eu, pe a mea. Nu mai vorbim de mulți ani”, declara cântărețul, pentru playtech.

Dar se pare că Dinu Maxer are o altă problema în prezent cu care se confruntă: divorțul de Deea. Cauzele sunt încă neclare și necunoscute, dar să fie oare vorba despre aceeași gelozie, din trecut? 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Cristina Nacar | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel