Dinu Maxer, prima reacție despre așa-zisa infidelitate a fostei sale soții: „Lumea a bănuit ceva”

Data actualizării: | Data publicării:
Deea și Dinu Maxer Divorțează. foto Instagram
Descriere foto: Deea și Dinu Maxer Divorțează. foto Instagram

Dinu Maxer a oferit primele informații cu privire la divorțul de soția sa. 

Vestea divorțului dintre Dinu Maxer și Deea  a șocat o lume întreagă. Cei doi păreau că trăiesc o poveste de dragoste ca desprinsă din filme, iar timp de 18 ani s-au iubit la o intensitate maximă, fiind considerați de foarte multe persoane drept cuplul model. Dacă până acum au decis să fie discreți cu privire la cauzele ce au provocat ruptura neașteptată dintre ei, bărbatul a fost cel „delegat” din familie să facă publice motivele despărțirii.

„Noi nu avem ce să ne reproșăm nimic, ieri am semnat actele la notar. Deea are o relație cu un medic doar profesională, este medicul care m-a operat și pe mine. Ea a ales să-și ia și acest job, adică PR. Îi place foarte mult, și-a dezvoltat această latură, dar făcând postări cu doctorul, clinica, lumea a bănuit ceva, doctorul are o prietenă. Am fost acuzați că noi am prezentat o imagine falsă, nu e adevărat. Tot ce am prezentat, era ce trăiam. De mulți ani de zile noi am declarat că suntem un cuplu care se ceartă, avem subiecte extrem de banale, nu serioase. Găseam certuri de la orice. Aceste certuri duse la intensități prea mari, de obicei generează probleme în cuplu, știu asta din relații anterioare.”, a declarat Dinu Maxer, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Citește și: Gabriela Cristea, declarații neașteptate despre divorțul dintre Deea și Dinu Maxer: „Când simți că lucrurile nu mai merg...”

„Asta a fost o problemă”

Chiar dacă credeau că au aceeași viziune asupra vieții și că trăiesc pe baza unor principii identice, timpul le-a arătat că acest lucru nu este așa, moment în care au început să apară și primele discuții în cuplul lor. 

„Între mine și Deea sunt 16 ani, eu am luat-o ca prietenă, am trăit cu adolescenta Deea, cu femeia și, după aceea, am cunoscut o Deea matură cu care nu am mai fost pe aceeași lungime de undă. Nu știu dacă s-a umplut paharul la mine, cât la ea. Cerințele ei față de mine erau cele care se lăsau cu frustrări. De exemplu, faptul că eu nu-mi mai doream o evoluție, o ambiție în viața profesională, eu am avut multe proiecte ratate, iar asta a fost o problemă. Ea, în schimb, a evoluat senzațional, iar ea a simțit că mă lasă în urmă.”, a mai spus acesta. 

VEZI și: Fosta iubită a lui Dinu Maxer, Nicoleta Luciu, dezvăluiri despre caracterul acestuia:"El era gelos și îmi dădea o stare de nesiguranță"

Motivul care a produs divorțul

Înțelegerile dintre cei doi au apărut din vara anului trecut, când aceștia au decis să-și mai dea câteva șanse. Nu s-a putut reface însă nimic, iar Deea a fost cea care s-a detașat mai repede de fosta căsnicie și a adus în discuție divorțul. 

„Adevărata problemă a fost iubirea. La noi a ținut 15 ani siguri, iar ea a început să scârțâie de când a venit fata pe lume. Prima dată s-a rostit cuvântul divorț în cuplul nostru pe 15 august 2022, când am realizat că relația noastră s-a transformat într-o relație banală, fără scântei, Deea a realizat asta mai repede, eu așa credeam că trebuie să fie și, evident, trăgând semnalul de alarmă, a trebuit să facem ceva. Mi-a spus că simte să nu mă mai iubește, eu i-am spus la fel, că și eu realizez aceste lucruri. Ea a resimțit mai mult decât mine și atunci. Am rugat-o să aștepte ca și eu să am timp să mă reconectez la ea. Ieri, după ce am semnat actele, m-a chemat în noua ei casă la cină. În momentul în care am hotărât să ne despărțim, ea și-a cumpărat un apartament în același bloc, pe aceeași scară, am gândit totul pentru copii, care nu au resimțit această despărțire. Băiatul a decis să rămână la mine, iar fetița stă cu mami.”, a mai dezvăluit el. 



A fost de vina o terță persoană? Dinu Maxer: ”Sunt, în momentul de față, în situația de acceptare. S-ar putea peste o lună, două, trei… Până în momentul divorțului nimeni, nici o ea pentru mine, un el pentru Deea, nu a intervenit să ne despartă! Eu nu am prietenă, ea nu are prieten. Noi suntem acum singuri! Dacă astă seară ies în club și mă distrez și cineva îmi aduce o frumusețe lângă mine și apar cu ea la restaurant, nu înseamnă că ea a despărțit cuplul Maxer. Vreau să se înțeleagă asta!


Deea i-a dat mesaj lui Cristi Bracu, pe care realizatorul ”Exclusiv VIP” de la PRIMA TV l-a citit și arătat la camere, în direct: «Vreau să confirm cele spuse de Dinu. Și să îi mulțumesc pentru sinceritate și transparență.”

Legat de reacțiile la postarea comună, Dinu Maxer a demontat câteva acuze generale.

Diferența de vârstă: ”Eu nu am simțit diferența de vârstă între noi. Până la un moment-dat, până, se pare că a apărut dorința diferită și ideea diferită de a vedea lucrurile în viitor.”


Autoritatea Deei: ”E greu de spus. Evident, o perioadă eu am condus căruța singur. Apoi a venit și ea la cârmă cu mine. Și în ultimii ani, recunosc, ea a prelut frâiele.”

Făcătură pentru promovarea AXXA: ”Discuțiile între noi, cei 4 care au format AXXA, se poartă de mult. Acum că am reușit, s-a nimerit. Am gândit o treabă și încercăm să facem ceva de dragul ideilor noi, nu a muzicii compuse atunci. A fost o suprapunere întâmplătoare.”

Lipsa verighetelor de ceva vreme și a pozelor împreună pe contul Deei: ”Ea a scos verigheta mai devreme decât mine, dar nu contează, că eu ani de zile nu am purtat-o, că o pierdusem. Dar Deea nu a postat de mult poze cu mine că nu mai simțea. Eu am tras mai mult, că am sperat. Iar ne împăcam, iar se întâmpla ceva. Aceste certuri și reîmpăcări din ultimele 4 luni au fost și au dus la un: «Nu se mai poate, hai să divorțăm». Încercam de 7 luni și ultimele 4 luni au fost epuizante. În momentul ăsta, amândoi ne-am găsit liniștea.”

”Am vorbit cu Deea. Eu sunt cel care, până în ultima secundă, am sperat că se întâmplă ceva. Dar nu am reușit și dacă nu am reușit până am încheiat actele… Am testat și relația la distanță, că avem 4 săptămâni de când Deea s-a mutat. De aceea spun, că indiferent ce s-a întâmplat în aceste 4 săptămâni, deja cuplul era despărțit. Că s-a semnat ieri, era un simplu act. Noi vom rămâne împreună toată viața, că vom rămâne părinții acelor copii pentru care avem tutelă comună. Autoritatea tutelară a venit la noi și când au văzut apartamentele, că sunt pe aceeași scară, au zis : Andreas la tată, fata la mamă. Dacă ei au văzut asta ca un lucru benefic…”

Înainte de finalul discuției dintre Dinu Maxer și Cristi Brancu, Deea a revenit cu un mesaj, tot pe telefonul realizatorului emisiunii de la PRIMA TV : ”Ne-am schimbat și am ajuns să devenim din compatibili, incompatibili. Incompatibili în principii, dorințe, vise, mentalități, planuri, putere de muncă și implicare. Am fost piloți pe rând. Eu am crescut alături de Dinu, îi sunt recunoscătoare. Sunt convinsă că avem capacitatea și maturitatea de a continua cu o prietenie prin care să ne creștem copiii cât vom putea de frumos după acest divorț.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel