Șapte alimente care ne dau energie. Popescu: Oricând, oricât, fără niciun fel de problemă

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Alimentele ne pot oferi energia de care avem nevoie. Cum putem obține combinațiile alimentare sănătoase astfel încât să ne putem bucura de toate beneficiile acestora.

Alimentele pot să ne facă bine sau mai puțin bine în funcție de condiția medicală pe care o avem, dar și de modul în care le combinăm.

Unele alimente pot să ne dea acea doza de energie de care avem nevoie pentru a face față unei zile solicitante, altele însă pot să ne obosească foarte tare.

Nutriționistul Mario Popescu a exemplificat care sunt cele mai energizante alimente, astfel încât să ne putem bucura de vitaminele, mineralele și nutrienții din acestea, precum și de beneficiile pe care le au ele pentru sănătate, ca parte dintr-o dietă sănătoasă și un stil de viață ”ca la carte”.

”Alimentele sunt cele care ne dau energie. Practic, acesta este cel mai bun indiciu dacă am mâncat sau nu ceea ce trebuie la o masă. 

Dacă după o masă, fie că e mic dejun, prânz sau cină ne ridicăm de la masă obosiți și fără energie, este clar că nu am mâncat ce trebuie, nu am asociat alimentele cum trebuie. Alimentele trebuie să ne dea energie, nu să ne-o ia”, a declarat Mario Popescu la Vorbește lumea de la PRO TV.

Citește întreaga știre pe DC Medical.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel