Sânziana Negru și iubitul ei, Ștefan Floroaica, au fost jefuiți. Cu ce bunuri au plecat hoții din casa celor doi: „Nu le aduceți înapoi”

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/Sânziana Negru
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/Sânziana Negru

Sânziana Negru și iubitul ei, Ștefan Floroaica, au avut parte de o surpriză neplăcută. Cei doi au fost jefuiți de hoți de hoți seara trecută, însă nu mai au nicio speranță că își mai pot recupera bunurile.

În urmă cu doi ani, Sânziana Negru și-a cumpărat un teren lângă pădure. Astfel, cu ajutorul unui arhitect, vedeta a reușit să-și construiască de la  zero casa mult visată, acolo unde locuiește cu iubitul ei, Ștefan Floroaica.

Sânziana Negru și iubitul ei, Ștefan Floroaica, au fost jefuiți. Cu ce bunuri au plecat hoții din casa celor doi: „Nu le aduceți înapoi”

Seara trecută, cei doi au vrut să meargă la o plimbare cu bicicletele, însă au avut parte de o surpriză neplăcută, când au descoperit că nu le găsesc. Sânziana Negru a povestit pe Instagram că ea și iubitul ei s-au trezit că hoții le-au furat bicicletele. Mai mult, ea a mărturisit că nu mai are nicio speranță că le va recupera. Mai în glumă, mai în serios, ea le-a spus hoților să le păstreze și că vor fi nevoiți să își achiziționeze altele.

„Bună dimineața tuturor, mai puțin celor care ne-au furat bicicletele, și mie, și lui Ștefan. Aseară am vrut să mergem la o plimbare cu bicicletele și ne-am dat seama că niciunul nu mai are bicicletă. Cineva s-a ocupat să ni le „îngrijească” și după să ni le aducă înapoi, nu-i așa? Stați liniștiți, ne cumpărăm noi altele, nu ni le aduceți înapoi”, a spus Sânziana Negru, pe Instagram, la secțiunea InstaStory.

Te-ar putea interesa și: Oana Roman, mărturii emoționante la o lună de la moartea mamei sale: „E foarte greu să trăiesc fără ea”. Fiica lui Petre Roman a izbucnit în lacrimi

Te-ar putea interesa și: Romanița Iovan, detalii neștiute despre relația cu Irinel Columbeanu: „N-am zis la nimeni. Lumea nu știe nimic, vorbește vrute și nevrute”

Drama ascunsă a Sânzianei Negru

Cu toate că e mereu cu zâmbetul pe buze și cei care o urmăresc pe rețelele sociale o văd mereu pozitivă, puțini sunt cei care știu drama prin care a trecut Sânzianei Negru, după ce tatăl ei s-a stins din viață. 

„Tata era foarte mândru de mine. El era genul de om pentru care eu am fost ca o bijuterie. Da, m-a iubit foarte mult și am simțit iubirea asta prezentă chiar și după ce el a murit și o simt și acum din ce în ce mai mult. Îmi e foarte dor de el. (...) Eu după ce a murit tata am intrat într-o semi-depresie de câteva luni în care nu îmi doream decât să dorm. Cariera mea era în sus. Pe mine nu mă mai bucurau chestiile astea. A fost primul meu contact cu moartea. Tata a fost profesor de limba română”, a povestit Sânziana Negru în cadrul podcastului „Fain și Simplu”.

Te-ar putea interesa și: Iulia Albu, prima reacție după ce a aflat că Sânziana Negru a spus că nu o place, la America Express: „Gaițele neinițiate în matematică puse pe scandal…”

Nu doar pierderea tatălui a afectat-o profund, ci și divorțul părinților. „Noi plecăm în viață, plecăm de acasă, cu niște lucruri care ni se dau de la părinții noștri. Părinții mei au divorțat de două ori și evident că pentru mine, în capul meu, s-au construit niște lucruri o dată cu versiunea mamei, o dată cu versiunea tatălui meu. Faptul că am venit dintr-o familie destrămată, m-a făcut să împing și eu foarte mult ideea asta de familie. După ce trece niște timp îți dai seama că viața asta nu este făcută să o trăiești singur, să ai realizări și să fii tu singur cu realizările tale”, a mai mărturisit Sânziana Negru.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel