Romanița Iovan, detalii neștiute despre relația cu Irinel Columbeanu: „N-am zis la nimeni. Lumea nu știe nimic, vorbește vrute și nevrute”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Acasa La Maruta
Descriere foto: Captură video: YouTube/Acasa La Maruta

Romanița Iovan fost invitată în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”, unde a dezvăluit detalii inedite despre relația sa cu Irinel Columbeanu, care a durat câțiva ani.

Romanița Iovan și Irinel Columbeanu au format în urmă cu mulți ani unul dintre cele mai apreciate cupluri. Cei doi s-au cunoscut în 1989, înainte de Revoluție, și au avut o relație de câțiva ani. Invitată în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”, creatoarea de modă a spus cum s-a cunoscut cu fostul om de afaceri și a dat detalii neștiute din acea perioadă.

„L-am cunoscut pe Irinel în sălile noastre, el venea la prezentările noastre. De pe vremea lui Ceaușescu venea la prezentări. El era amic cu una dintre fete și a fost o fază din asta, el avea un Oltcit pe vremea aia. Eu veneam spre casă, stăteam pe vremea aia la Balta Albă, în blocurile de armată. Era zona numai cu angajații din armată. Mergeam spre autobuzul 311, ca să mă duc acasă și am trecut pe la benzinăria din spate de la Teatru Național. El era acolo, punea benzină la Oltcit. Era cu o gagică, aia mă cunoștea pe mine și m-a întrebat «Oo, Romanița, ce faci?», dar eu nici nu l-am observat, dar el da.

A întrebat-o pe aia cu ce mă ocup, ea era manechin, a aflat și a pus mâna pe telefon. A sunat un prieten, adică pe o colegă, pe Sanda și ea a fost cea care îmi zicea ea «Băi, vrea un băiat de nomenclaturist să te cunoască». I-am zis că n-am nevoie. Tatăl lui a fost secretar în șapte guverne, de la Petru Groza. El era într-un grup băieți de oraș de pe vremea lui Ceaușescu, dar și deștepți”, a spus Romanița Iovan în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”.

Te-ar putea interesa și: Romanița Iovan, îndrăgostită de un bărbat însurat. Ce i-a zis duhovnicul când a aflat pare ireal!

„N-am zis la nimeni. Lumea nu știe nimic, vorbește vrute și nevrute, dar nimic adevăr”

Pe 8 martie 1989, în timp ce planifica să iasă cu prietenele sale să mănânce ceva la restauant, gașca s-a spart și fiecare a ales să iasă cu altcineva. Acesta a fost momentul în care a ieșit la întâlnire cu Irinel Columbeanu. De atunci, cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de câțiva ani.

„Pe 8 martie 1989, înainte de Revoluție, când noi, toate fetele, manechinele, vorbisem să plecăm să mâncăm la restaurant. Atunci ele au spus că se duc cu altcineva. S-a spart gașca și mi-a zis Sanda să mergem la Doi Cocoși să ne întâlnim cu băiatul ăla care voia să mă cunoască. Și vine el, cu Oltcit-ul. Era foarte elegant comportamentul. N-am zis la nimeni. Lumea nu știe nimic, vorbește vrute și nevrute, dar nimic adevăr.

Omul a venit, ne-a luat cu Oltcit-ul și a zis că are de lăsat o casetă video și ne oprește pe dreaptă. A făcut asta ca să-mi dea ocazia să ies din mașină și să plec. A fost o chestie super elegantă, eu nu am ieșit din mașină. Ne-am dus să mâncăm, cu gașca Sandei. Apoi a început să vină la prezentări cu coș de flori pe podium, eu m-am hotărât destul de târziu dacă să accept. Tipul foarte inteligent, prezent, carismatic, chiar dacă era trebuia să port sandale fără toc, dar asta nu a contat pentru mine. A durat ceva, ne-a prins Revoluția împreună. (...) Eram mici, nu aveam planuri serioase. Eu nu am vrut să mă mărit, nu am vrut să fac copiii niciodată, că eu am vrut carieră. Am avut 5 bărbați în viața mea. I-am iubit pe fiecare în parte”, a mai mărturisit Romanița Iovan în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”.

Te-ar putea interesa și: Romanița Iovan mănâncă doar două alimente. „Așa te saturi, nu îți mai este foame. Nu pui pe tine nimic”

„Ne-am despărțit pentru că fiecare voia altceva”

Întrebată de ce s-au despărțit, creatoare de modă a răspuns: „Ne-am despărțit pentru că fiecare voia altceva. Ne dezvoltăm separat. De fiecare în parte m-am despărțit dintr-un motiv sau altul. Am stat puțin cu el, puțini ani, dar am rămas foarte buni prieteni. Eu nu am vrut să mă mărit, nu și-a pus nimeni problema asta. Eram tineri, fiecare voia să experimenteze, voia să facă ceva. Lecția cea mai bună pe care am învățat-o de la Irinel a fost că nu trebuie să ceri ajutorul decât dacă ești pe marginea prăpastiei”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel