Oana Roman, mărturii emoționante la o lună de la moartea mamei sale: „E foarte greu să trăiesc fără ea”. Fiica lui Petre Roman a izbucnit în lacrimi

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: Instagram/Oana Roman
Descriere foto: Captură video: Instagram/Oana Roman

După o lună de la trecerea în neființă a Mioarei Roman, Oana Roman continuă să fie profund afectată de pierderea mamei sale. Fiica lui Petre Roman a făcut mărturisiri emoționante pe rețelele sociale, recunoscând că îi este extrem de greu să trăiască fără cea care i-a dat viață.

A trecut mai bine de o lună de când Mioara Roman s-a stins din viață, în urma unui stop cardio-respirator, la azilul din Snagov, acolo unde se afla internată de câteva luni. Fosta soție a lui Petre Roman a lăsat în urmă o durere imensă pentru cei care o cunoșteau, dar mai ales pentru familie.

Oana Roman, mărturii emoționante la o lună de la moartea mamei sale: „E foarte greu să trăiesc fără ea”. Fiica lui Petre Roman a izbucnit în lacrimi

Oana Roman e continuare afectată de moartea mamei sale și recunoaște că îi este greu să trăiească fără ea. Deși Mioara Roman a trecut în neființă pe 23 februarie, fiica lui Petre Roman și-a găsit abia acum puterea să citească unele dintre comentariile de condoleanțe primite în urmă cu o lună. Aceasta a mărturisit că nu a avut forța necesară. Într-o postare pe pagina sa de Instagram, Oana Roman a fost copleșită de emoții și a izbucnit în lacrimi.

„Nu am putut până azi să citesc comentariile de condoleanțe din ziua când mama a plecat! Le-am citit acum. O parte din ele. N-am avut putere să le citesc pe toate. Mi-au scris mulți cunoscuți, prieteni, colegi… dar și zeci de mii dintre voi. Vă mulțumesc fiecăruia în parte. E foarte greu să trăiesc fără ea. Mai greu decât am crezut”, a transmis Oana Roman, pe Instagram, la secțiunea InstaStory.

Te-ar putea interesa și: Romanița Iovan, detalii neștiute despre relația cu Irinel Columbeanu: „N-am zis la nimeni. Lumea nu știe nimic, vorbește vrute și nevrute”

Te-ar putea interesa și: Alex Dobrescu, fostul iubit al Cristinei Cioran, este în doliu. Mama lui a murit: „Îți mulțumesc pentru tot”

Oana Roman, revoltată după moartea mamei sale

Pe lângă durerea provocată de pierdea mamei sale, Oana Roman se confruntă și cu speculațiile apărute în presă la adresa ei și a mamei sale. Într-o postare făcută în urmă cu trei săptămâni pe pagina sa de Instagram, fiica lui Petre Roman susținea că aceste persoane vorbesc în necunoștință de cauză și fac diferite afirmații pentru că sunt preocupate de viețile altora. 

„Pe vremea asta minunată aflu și eu ce se mai vorbește în lipsa mea pe la televizor, prin emisiuni și prin ziare. Se vorbește despre mine, despre mama. Sunt oameni mici, fără caracter, fără onoare, fără Dumnezeu, care comentează despre ce și cum se va întâmpla. Îi roade grija despre cine, cum și ce se va întâmpla după ce a murit mama. Vă privește în vreun fel ce se va întâmpla? Este acesta subiect de discuție? Mi-ar fi rușine. Stați în banca voastră și vedeți-vă de viețile voastre, vă rog eu”, a spus Oana Roman, pe Instagram, la secțiunea InstaStory.

„Aud că se tot comentează încă prin emisiuni despre mine și despre mama…le roade pe unele grija…stau ca țațele și își dau cu părerea despre lucruri care nu au legătură cu viața lor. Doar așa în micimea lor fără caracter și fără Dumnezeu …își fac păcate aproape jubilând la gândul că poate mie și familiei mele o să ni se întâmple chestii nasoale”, a mai scris Oana Roman, în postarea făcută în secțiunea InstaStory.

Te-ar putea interesa și: Romanița Iovan mănâncă doar două alimente. „Așa te saturi, nu îți mai este foame. Nu pui pe tine nimic”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel