Iulia Albu, prima reacție după ce a aflat că Sânziana Negru a spus că nu o place, la America Express: „Gaițele neinițiate în matematică puse pe scandal…”

Data publicării:

Iulia Albu a dezvăluit cum i s-a schimbat viața după America Express. Totodată vedeta a reacționat, după ce Sânziana Negru a spus că nu o place, la America Express.

Iulia Abu și Mike au fost concurenți în sezonul trecut „America Express”. Cei doi au format unul dintre cele mai controversate cupluri din show-ul de televiziune, după ce, între ei au existat mai multe certuri și conflicte, pe parcursul traseului. 

Iulia Albu, prima reacție după ce a aflat că Sânziana Negru a spus că nu o place, la America Express

În cadrul unui interviu, Iulia Albu a precizat că viața sa nu s-a schimbat în niciun fel după America Express și pentru ea a fost doar un simplu proiect de televiziune. 

„Viața mea nu s-a schimbat în niciun fel după „America Express. Și m-aș fi îngrijorat dacă nu s-ar fi întâmplat așa. Un proiect TV, oricât de mare sau solicitant ar fi, este doar un proiect TV, iar din punctul meu de vedere, profesionalul nu ar trebui să interfereze cu sfera privată. „America Express a fost însă un moment important pentru mine, care a pus lucrurile în context”, a declarat Iulia Albu pentru Viva!

Cu cine a rămas Iulia Albu prietenă, după terminarea concursului

Iulia Albu susține că a păstrat legătura cu câteva persoane din cadrul competiției. Printre aceștia se numără Sonia Simionov, George Tănase și Iuliana Pepene. 

„Sunt și am fost mereu prea puțin interesată de anumite păreri. Consider că atitudinea echipei noastre de a „sancționa impostura și a spune mereu ce am gândit a fost cea corectă. După „America Express, am rămas cu multe cunoștințe și câțiva prieteni. Printre cei care merită menționați sunt Sonia Simionov, Ionuț Rusu, George Tănase, Iuliana Pepene”, a mai spus vedeta. 

„Au existat și gaițele neinițiate în matematică puse pe scandal”

„În această emisiune apar de fiecare dată anumite tipologii. Noi am fost cuplul funcțional în disfuncționalitatea sa. Au existat și gaițele neinițiate în matematică puse pe scandal, dramele umblătoare, neadaptații, simpaticii, fățarnicii, ofticoșii etc. (râde) Experiența în sine este una pe care nu o poți cumpăra cu bani. Peisajele, oamenii, adrenalina, absolut tot ce am trăit acolo sunt lucruri care vor rămâne cu noi o viață”, a mai spus Iulia Albu despre persoanele care au fost puse pe scandal și răutăți, în America Express. 

Citește și: Mike, iubitul Iuliei Albu, rupe tăcerea. Ce a descoperit despre vedetă, după participarea la America Express: „Nu am mai văzut-o așa niciodată”

Iulia Albu: „Am avut momente când am plâns”

În ciuda imaginii de femeie dură pe care o afișează, Iulia Albu recunoaște că a avut multe momente în care a plâns, în care a râs, iar iubitul ei a ajutat-o să depășească toate momentele grele. 

„Asta pentru că nu a fost o campanie de imagine, în primul rând. Pentru mine, acest proiect a fost un exercițiu și o oportunitate de a învăța enorm. Și pentru asta sunt extrem de recunoscătoare. Măsura în care tu, ca individ, accepți TOT ce vine la pachet cu acest proiect diferă, la fel și lucrurile cu care pleci. Nu este, cu siguranță, pentru toată lumea. Am avut momente când am plâns, momente când am râs, momente când am cedat amândoi nervos, momente în care ne-am ridicat unul pe celălalt”, a mai spus Iulia Albu pentru sursa menționată mai sus. 

Citește și: Rodica Popescu Bitănescu, la un pas de moarte, după ce s-a îmbolnăvit de Ebola, în studenție: „Am pierdut atâta sânge! Nu aveam bani de spital”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel