Ruby rupe tăcerea despre relația cu Andrei Ștefănescu: „Mi se pare şi urât să mă justific.” Cum stau, de fapt, lucrurile între cei doi

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Ruby și Andrei Ștefănescu, instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Ruby și Andrei Ștefănescu, instagram/ colaj foto

Ruby a dezvăluit ce relație este între ea și Andrei Ștefănescu, după ce s-a zvonit că formează un cuplu. 

Ruby nu s-a mai putut abține și a răbufnit, după ce s-a speculat că formează un cuplu cu Andrei Ștefănescu. Artista a decis să spună lucrurilor pe nume pentru ca pune capăt tuturor informațiilor apărute. 

Ruby rupe tăcerea despre relația cu Andrei Ștefănescu

Vedeta a spus clar și răspicat că între ea și prezentatorul TV este doar o relație de prietenie și nimic mai mult. Ruby are doar cuvinte de laudă la adresa lui Andrei Ștefănescu, însă susține că nu este nimic mai mult între ei. Totodată, Ruby a precizat că este foarte urât să se justifice într-un asemenea subiect, mai ales că se știe foarte bine că este deja într-o relație de o bună perioadă de timp. 

„Mi se pare şi urât să mă justific cu aşa ceva. E ca şi cum dau crezare eu. Andrei este frumos şi fizic, şi sufleteşte, dar nu. În afară de interacţiunea pe care o avem oricând ne întâlnim, este foarte drăguţ.  Eu, pentru Andrei, am un respect incomensurabil pentru artistul care este, pentru omul care este, pentru sufletul pe care îl are şi atât.  Ne întâlnim la Nea Mărin şi aici se termină povestea”, a spus vedeta la Antena Stars.

 Cum a reacționat Andrei Ștefănescu după zvonurile apărute

Andrei Ștefănescu a avut și el o primă reacție, în legătură cu zvonurile apărute. Prezentatorul TV a confirmat și el cele spuse de Ruby și a mărturisit că se cunoaște foarte bine cu iubitul artistei.  De asemenea, Andrei Ștefănescu a precizat că relația dintre ei se bazează pe iubire și respect, dar nu este vorba în niciun caz de o scânteie de natură amoroasă între ei.

„Aşa că e o ştire care nu este adevărată, dar ce-i adevărat e că ne ştim bine, ne apreciem unul pe celălalt atât artistic, cât şi personal, dar nu mai mult decât e cazul. Eu pe Robert îl ştiu, e prieten cu mine, ea la fel, suntem prieteni, avem o prietenie frumoasă, dar atât, mai mult nu există”, a spus și Andrei Ștefănescu.

Citește și: Fiica adoptivă a Paulei Seling seamănă izbitor cu Radu Bucura: „A fost trimisă special pentru noi”

Andreea Bănică, victima depresiei. Cum trece artista peste momentele grele din viața ei: „M-am luptat cu mine”

Mihai Morar, destăinuiri tulburătoare despre diagnosticul fiicei sale: „Neputința de a face ceva pentru copilul tău bolnav este, sigur, cel mai greu de dus dintre toate neputințele”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel