Andreea Bănică, victima depresiei. Cum trece artista peste momentele grele din viața ei: „M-am luptat cu mine”

Data publicării:

Andreea Bănică a vorbit despre lupta cu depresia. Artista a dezvăluit cum trece peste momentele grele din viața ei. 

Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Vedeta se bucură se mândrește cu cariera pe care o are, dar și cu familia sa. Cu toate astea, Andreea Bănică recunoaște că a fost victima depresiei și că are și momente mai puțin plăcute în viața ei. 

Cum trece Andreea Bănică peste momentele grele din viața ei

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe rețelele de socializare, artista a fost întrebată de către un fan cum trece peste momentele depresieve și anxioase. Vedeta a mărturisit că autosugestia a ajutat-o întotdeauna să treacă peste toate problemele. 

‘‘Cu toții avem. Nu există oameni fără probleme. Viața mi-a dat, dar mi-a și luat. M-am luptat cu mine ca să pot merge mai departe. Tot la mine am apelat ca să depășesc momentele urâte… Autosugestia este cea mai bună. Mi-a spus mereu că trebuie să merg mai departe!

Tot timpul mă gândeam la tata care și-a dorit mereu să devin mare om. După ce am născut, ori de câte ori aveam probleme îmi spuneam că trebuie să merg mai departe pentru familia, copiii mei! Viața este un ”trebuie” pentru mine!”, a scris Andreea Bănică într-un InstaStory.

Andreea Bănică: ”Am crescut cu certuri, cu scandaluri, cu bătăi”

Andreea Bănică a fost invitată în cadrul podcast-ului realizat de Alexandra Ungureanu, acolo unde a vorbit despre traumele pe care le are din copilărie. Vedeta a mărturisit că a avut parte de o copilărie de coșmar și a crescut cu scandal, bătăi și certuri. 

”Am crescut cu certuri, cu scandaluri, cu bătăi. Atunci când cântam despre cer, trebuia să arăt cer. Dacă nu arătam cer și arătam pământ din greșeală, nu vrei să știi cum mi-o luam. Multe din aceste lucruri m-au ajutat ca om, m-au făcut puternică, dar în același timp mi-au creat frustrări și probabil că, la un moment dat, trebuia să apelez și eu la un specialist, care să mă ajute să trec peste acea perioadă. Nu am avut timp. Sunt foarte multe adunate și e foarte greu. Trebuie foarte mult timp pentru asta”, a mărturisit Andreea Bănică, în cadrul podcastului. 

Tatăl Andreei avea probleme cu alcoolul

Vedeta și-a deschis sufletul și a vorbit despre moartea tatălui său. Andreea Bănică a povestit că părintele său obișnuia să consume alcool și devenea violent atât cu ea, cât și cu mama ei. Din nefericire, chiar alcoolul l-a omorât pe tatăl artistei. Bărbatul a fost la o întâlnire cu prietenii, unde au consumat alcool, iar la întoarcerea spre casă, unul dintre bărbați l-a împins pe tatăl artistei,  iar el a căzut cu capul de bordură, lovitura fiindu-i fatală.

„A murit într-un accident. A venit băut de la o întâlnire cu niște bărbați, a venit pe stradă, s-a certat cu cineva și persoana aceea i-ar fi dat un brânci și a căzut cu capul de bordură. S-a întâmplat asta dintr-un accident, acea persoană n-ar fi recunoscut. A venit salvarea abia a doua oară, n-au vrut să-l ia la spital pentru că era băut, ceea ce e anormal, eu n-am avut putere să mai fac nimic, să scormonesc și să scot la iveală ce s-a întâmplat”, a povestit Andreea Bănică, în cadrul unei emisiuni. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel