Fiica adoptivă a Paulei Seling seamănă izbitor cu Radu Bucura: „A fost trimisă special pentru noi”

Data publicării:
Paula Seling și Radu Bucura, foto Facebook
Descriere foto: Paula Seling și Radu Bucura, foto Facebook

Paula Seling a dezvăluit, recent, că a adoptat o fetiță, în urmă cu 6 ani. Micuța Elena avea doar trei ani în momentul în care a intrat în familia artistei. Deși a divorțat de Radu Bucura, vedeta spune că au rămas în relații bune și că își cresc fiica împreună. 

Paula Seling a venit cu cea mai frumoasă veste pentru publicul ei. Vedeta și fostul ei soț, Radu Bucura, au adoptat o fetiță, în urmă cu șase ani. A ales să țină ascunsă informația, în tot acest timp, din dorința de a o proteja pe micuță. Anul acesta, Elena a fost cea care i-a cerut mamei sale să o prezinte lumii. 

Citește aici totul despre momentul în care micuța Elena i-a cerut Paulei Seling să o prezinte lumii: "Mami, sunt pregătită să afle lumea despre mine"


În România, este cunoscut faptul că procesul de adopție poate fi lent și anevoios. Cu toate astea, artista spune că nu a fost atât de dificil să întocmească actele pentru ca micuța Elena să se alăture familiei sale. 


„Procesul e minuțios, cu teste și analize psihologice, fizice. Dar nu a fost greu. Am fost foarte nerăbdători, ambii părinți, și am reușit, printr-un program special, să adoptăm destul de repede”, a declarat Paula Seling pentru Viva. 


Paula Seling: „Amândoi am știut că ea este copilul nostru”

Mai mult, vedeta spune că a observat o asemănare ireală între micuța Elena și Radu Bucura, considerând și acesta un semn că fetița le-a fost predestinată. De asemenea, Paula Seling a dezvăluit că a iubit-o pe fetiță din prima clipă în care a cunoscut-o.

„Elena avea trei anișori în momentul adopției. Noi ne-am dorit un copil, să fie cel trimis nouă, iar când am văzut-o pe Elena, am știut, din prima clipă, că e a noastră. De altfel, seamănă foarte tare cu tatăl ei, așa că mi se pare că a fost trimisă special pentru noi.

Când am văzut-o prima oară, amândoi am știut că ea este copilul nostru. Am iubit-o din prima clipă. Nu a fost nevoie de alte căutări. Elena ne-a îmbrățișat și iubit, la fel, din prima clipă. Am beneficiat de ajutorul asistentei maternale, care ne-a ușurat mult acomodarea. Au fost momente mai dificile, pe care le-am depășit, dar acum totul este bine”, a mai spus artista, pentru sursa citată.

 

Paula Seling și Radu Bucura au divorțat recent. În ciuda separării, cei doi continuă să aibă o relație de prietenie și o cresc împreună pe micuța Elena.

 

Care este motivul divorțului dintre Paula Seling și Radu Bucura: „Viața ne-a oferit niște provocări mai mari decât am putut noi duce”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel