Ruby, declarații explozive: „Sunt deja căsătorită”. Artista se gândește, pe viitor, să devină mamă

Data publicării:

Ruby a oferit noi detalii desprea viața ei personală și despre dorința de a-și întemeia o familie. 

Ruby este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară, fiind, în acest moment, împlinită atât pe plan profesional, cât și personal. Vedeta este de ceva timp într-o relație cu Robert și, deși artista vorbește de fiecare dată la superlativ de partenerul ei de viață, aceasta este destul de rezervată, în ceea ce privesc anumite detalii mai personale. Tocmai din acest motiv, foarte multe persoane, în special fanii artistei, sunt curioși să știe când va ajunge aceasta în fața altarului. Întrucât i s-a pus în nenumărate rânduri întrebarea aceasta, Ruby a ales simplu să răspundă, de acestă dată, faptul că este deja căsătorită... cu muzica.

„Mă manifest foarte extravagant stilistic, muzical. Îmi place să aleg calea mai nebătătorită, dar altfel sunt foarte stabilă, sunt foarte rezervată, îmi place să îmi petrec timpul acasă, în familie, cu căței, cu pisici, cu Robert, cu mamaia. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat totul ca să fiu împlinită.

Mi se tot pune întrebarea aceasta, dar nu am planuri în viitorul apropiat. Habar n-am, într-o rochie albă e posibil să mă vezi și săptămâna viitoare, dar asta nu înseamnă că o să mă mai mărit odată. Sunt deja căsătorită, măritată cu muzica. Pot să mă îmbrac în orice rochie în situația aceasta.”, a declarat Ruby, potrivit Ego.ro

Ruby a izbucnit în lacrimi, în timpul unui concert. Artista nu a mai putut cânta piesa lui Nosfe / VIDEO

 

Ruby nu se gândește la căsătorie pentru moment

Mai mult, artista spune că, momentan, nu se gândește serios la actul de căsătorie, întrucât acest lucru i se pare că ar fi mai mult o maturizare forțată. Momentan, artista spune că are alte preocupări.

„Încerc să mă gândesc dacă în copilărie am avut visul acesta, gândul acesta. Și, nu. Eu sunt în generația de fete independente, puternice. Fiecare cu visele lui. Eu îmi doresc, momentan, să muncesc, să mă concentrez pe cariera mea, pe ce știu că las în urmă și rămâne în infinit. Și asta, pe mine, mă bucură foarte tare. Nu mă gândesc la căsătorie și la acte pentru că m-ar constrânge să mă maturizez deodată. Am tot spus asta, deja mă repet. Eu sunt încă un copil.”, a mai spus artista.

Ce legătură este între Ruby și Rona Hartner. Nimeni nu se gândea la asta până acum: „M-am dus la ea la liceu”

 

Ce spune artista despre apariția unui copil în viața sa

În timp ce exclude din start ideea căsătoriei, Ruby consideră totuși că va fi o mamă bună, la momentul respectiv, care se va dedica 100% în creșterea celui mic. Tocmai din această cauza, vedeta vrea, mai întâi, să-și pună la punct toate proiectele și dorințele pe care le are pe viitor, pe plan muzical.

„Știu sigur că, dacă aș avea un copil, mi-aș dori să mă dedic în totalitate lui și nu mi-aș mai da voie să fac o grămadă de lucruri din cele care mă fac fericită și mă împlinesc pe plan profesional și totodată personal pentru că muzica este sufletul meu. Vreau încă să mă mai bucur de ce îmi oferă muzica pentru ca în momentul potrivit să mă pot dedica în totalitate fără să am nicio urmă de regret pentru ceea ce las în urmă. Mai am multe de spus.”, a continuat ea, potrivit sursei citate.

Ruby, factură uriașă la energia electrică. Artista stinge lumina, dar tot a avut un șoc: „Așa am eu mereu”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel