Ruby a izbucnit în lacrimi, în timpul unui concert. Artista nu a mai putut cânta piesa lui Nosfe / VIDEO

Data publicării:
Ruby și Nosfe, captură video Youtube, Instagram/ colaj Spectacola
Descriere foto: Ruby și Nosfe, captură video Youtube, Instagram/ colaj Spectacola

Ruby nu poate trece peste moartea lui Nosfe, iar cel mai recent gest al artistei, din cadrul unui concert, a scos la iveală suferința prin care trece vedeta, în această perioadă. 

Nosfe a lăsat un gol uriaș în sufletele tuturor celor care l-au cunoscut. Artistul, care s-a stins din viață la vârâsta de 37 de ani, în urma unui infarct, era apreciat de  toți colegii din  breaslă și aduna întotdeauna mii de oameni la concerte. Printre artiștii cu care Nosfe a colaborat se numără și Ruby, cei doi lansând melodia „Condimente”, care se bucură de un real succes și astăzi. Solista a avut recent un concert, unde a interpretat această cunoscută melodie, însă emoțiile au copleșit-o imediat pe Ruby, care a izbucnit în plâns. Chiar dacă a trecut aproximativ o săptămână de la această veste tragică, suferința este în continuare mare, iar cei care l-au cunoscut și care l-au iubit nu pot trece nici acum peste asta. Artista i-a dedicat melodia lui Nosfe și i-a rugat pe fani să o susțină și să cânte alături de ea.

Povestea de dragoste dintre Nosfe și soția sa. Cei doi au trecut prin foarte multe greutăți: „S-a aflat într-o situație dificilă”

 

 

@imnikkoolas @ruby @nosfe #fy #foryou #magureniprahova ♬ sunet original - ❤️_imnikkoolas_❤️

Cum a reacționat Ruby, când a aflat vestea tragică

Ruby a fost complet șocată când a auzit faptul că bunul său prieten s-a stins din viață. Cei doi artiști aveau planuri mari împreună și se pregăteau să lanseze mai multe melodii, prin care să-și surprindă fanii. Vedeta a fost, de asemenea, dărâmată de tristețe, când s-a gândit la durerea pe care o resimte familia lui Nosfe, la aflarea acestei vești cumplite. 

”Nu pot să cred, în secunda asta am aflat. Nu pot să cred, sunt în stare de șoc în momentul ăsta. Mi-a spus acum un prieten, am vorbit cu el la telefon alaltăieri, trebuia să avem filmări, trebuia să ne vedem. Aseară m-am uitat la studio la videoclip. Nu pot să cred. Familia lui săraca, copilul... ”, ne-a transmis Ruby în lacrimi, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Soția lui Nosfe, mesaj sfâșietor, după înmormântare: „O să rămânem tot noi 3 pentru că altfel nu se poate, altfel nu știm”

 

Epuizarea, unul dintre motivele care ar fi produs decesul lui Nosfe

Nosfe, membru al trupei Șatra Benz și unul dintre cei mai cunoscuți rapperi din țară, s-a stins fulgerător din viață, la vârsta de doar 37 de ani. Această veste tragică a venit ca un fulger pentru toți cei care l-au cunoscut și pentru toți colegii săi de breaslă. Nimeni nu știa ca artistul să aibă probleme de sănătate, motiv pentru care șocul a fost și mai mare. Tocmai din cauza acestui lucru, în mediul online au apărut diferite ipoteze, cu privire la moartea sa rapidă. În urma zvonurilor citite, ceilalți membri din Șatra Benz au declarat faptul că oboseala și epuizarea ar fi singura cauză care ar fi putut conduce la acest deces. 

„Nu, ca întotdeauna a fost totul perfect. Toată lumea fresh, toată lumea on. Toți profi cum suntem de fiecare dată. Nu a fost absolut nimic. Pe un om îl simți. Noi lucrăm împreună de atâta timp și ne simțim și ne știm. Dacă era ceva în neregulă cu el ne dădeam seama. Dar în afară de toate pe care le avem pe noi cu stresul și cu munca pe care o facem noi, care este extraordinar de stresantă și de solicitantă, nu a fost.

Ce cred eu că s-a întâmplat, este efectiv epuizare. Făcea foarte multe. Omul stătea în studio până dimineața. Cred că dormea câteva ore pe noapte. Muncea întruna, întruna. Statul departe unde stă el, drumuri toată ziua. Copil, nevastă, familie, stres, obligații…”, a declarat unul dintre colegii săi de trupă, potivit Fanatik.

Monica Pop, semnal de alarmă după moartea lui Nosfe: „Este ceva foarte nociv. Se poate întâmpla la orice vârstă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel