Ce legătură este între Ruby și Rona Hartner. Nimeni nu se gândea la asta până acum: „M-am dus la ea la liceu”

Data publicării:
Sursa foto: Rona Hartner și Ruby, instagram/ colaj foto Spectacola
Descriere foto: Sursa foto: Rona Hartner și Ruby, instagram/ colaj foto Spectacola

Rona Hartner a dezvăluit ce legătură este între ea și Ruby. 

Ruby și Rona Hartnerse numără printre cele mai apreciate artiste din România. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu ce legătură este între cele două. Ei bine, se pare că artistele sunt prietene de când Ruby avea vârsta de 16 ani. 

Într-un interviu recent, Rona Hartner a povestit cum a cunoscut-o pe Ruby. 

Ce legătură este între Ruby și Rona Hartner

Artista a povestit în detaliu cum a cunoscut-o pe Ruby. Mai exact,  în urmă cu mai mulți ani, Rona a fost la liceul lui Ruby, devenindu-i mentoră acesteia.

„Pe Ruby o știu de la 16 ani. Eu am fost mentorul ei, la 16 ani, când m-am dus la ea la liceu. Eu eram deja în Gadjo Dilo, aveam 25-26 ani. Atunci a venit așa o fetiță dintr-o clasă de engleză și m-a întrebat ce trebuie să facă pentru a reuși în meseria asta.

I-am zis doar că trebuie să muncească foarte bine. Peste ani mi-a spus că a făcut exact ce i-am spus eu atunci. Într-adevăr ea muncește și „rupe”, creează piese după piese. Mi-ar plăcea mult să cânt cu ea. Ar fi genial”, a povestit Rona Hartner, pentru  Ego.ro.

Rona Hartner, pasionată de modă

Rona Hartner a recunoscut că este pasionată de modă și chiar și-a creat singură o rochie cu care a jucat într-un film. 

„Ruby mi-a cerut să o facem lată, în seara asta să fie look darkish, așa că mai Rumburac decât atât nu am putut să mă fac. Am jucat jocul. Am toată considerația și tot respectul pentru Ruby și nu putea ea să-mi ceară dress code negru tenebros și eu să încep să vin cu rochiță cu flori. Eu nu sunt cu negrul, tocmai de aceea în seara asta am o geantă cu Sfânta Inimă a lui Iisus pe care am făcut-o expres ca să se vadă că nu sunt chiar așa ‘întunecată’.

Această rochie am avut-o într-un film. Deci este rochia mea dintr-un film și este și creată de mine. Îmi vine bine și chiar am făcut-o în 2009. Țin minte exact pentru ce film a fost: ‘Les ailes brulees’ (n.r Aripile arse). Este un film pe care l-am făcut cu o regizoare, Mathilde Laconche, și eram îmbrăcată cu acest costum.”, a mai povestit Rona.

Citește și: Rona Hartner, dezvăluiri cutremurătoare despre lupta cu cancerul: „Îmi pierdusem vocea, memoria şi dicţia!”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel