Ruby, factură uriașă la energia electrică. Artista stinge lumina, dar tot a avut un șoc: „Așa am eu mereu”

Data publicării:
Sursa foto: Ruby, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Ruby, instagram

Ruby a dezvăluit care a fost cea mai mare factură pe care a primit-o la energia electrică. 

Facturile la energie electrică și gaze le dau mari bătăi de cap și vedetelor. Printre acestea se numără și Ruby, care a dezvăluit care a fost cea mai mare factură pe care a primit-o la energia electrică. Deși susține că face economii și stinge întotdeauna lumina pentru a reduce consumul, artista primește facuturi destul de mari.

„Mie cine să-mi stingă lumina? Lumina e stinsă la noi de fiecare dată, să știi. În dormitor e stinsă lumina, e televizorul aprins”, a răspuns artista la Antena Stars. 

Care a fost cea mai mare factură pe care a primit-o la energia electrică

Vedeta a mărturisit că cea mai mare factură a fost de 1.500 de lei. Totodată, artista a precizat că, de multe ori uită să plătească și după are un șoc când vede suma care se strânge.

„Vreo 15 milioane (n.r lei vechi) cred că am văzut zilele trecute. Cam așa șocuri am eu mereu. Că noi uităm să plătim câte o lună, două, trei și se adună”, a dezvăluit Ruby.

Ruby a recunoscut că nu este o fire cheltuitoare, dar cu toate astea pierde foarte mulți bani și nu știe pe ce. 

„Cheltui foarte mult și nici nu știu, îmi dau seama la un moment dat. Și pe nimic. Adică eu nu ies în oraș, nu mănânc la restaurante, nu ies în cluburi. Nu știu pe ce cheltui”, a mai explicat Ruby.

Ruby, despre trauma care i-a marcat existența

Ruby este mereu cu zâmbetul pe buze și pare că nimic nu o poate afecta, dar puțini oameni cunosc durerea cu care aceasta trăiește în suflet. Chiar dacă știa că relația părinților ei nu va ține mult timp, aceasta a suferit enorm după ce mama și tatăl ei au luat-o pe drumuri diferite. 


Ruby și-a deschis sufletul și a dezvăluit pentru CANCAN.RO cât de mult a suferit după despățirea părinților ei, dar și cum a reușit să treacă peste și să îngroape acea traumă. 


„Eram conștientă de probleme și de o posibilă despărțire, însă s-a întâmplat când eram deja măricică. Aveam deja visele mele, perspectiva mea despre viață.


Am suferit, dar am refuzat să mă axez pe durere. Am depășit momentul și am înțeles că în viață astfel de lucruri se întâmplă și nu se întâmplă doar în familia mea, din păcate. Nimic nu e veșnic”, a declarat Ruby.


Mama artistei s-a căsătorit în urmă cu un an, iar Ruby spune că nu o deranjează că părinții ei și-au refăcut viețile. Ba mai mult, artista spune că e dreptul lor și așa era normal. 


„S-a făcut un an de când s-a întâmplat evenimentul în sine (n.r.- nunta mamei sale), însă este de foarte mulți ani în relația asta. Nu m-a afectat deloc! Era datoria ei să-și refacă viața! Eu mă bucur foarte tare că părinții mei și-au refăcut viața”, a mai spus artista.


Ruby, motivul pentru care nu își dorește să ajungă în fața altarului: „Mi-am făcut o traiectorie în viață”


„Nimeni din familie mea nu se întreabă când ne căsătorim: nici mama, nici mamaia, nici Robert. Nu avem planuri de nuntă, nu avem planuri de copii acum pentru că atât eu cât și el suntem focusați pe carieră și cam atât, în momentul de față. Mi-am făcut o traiectorie în viață și momentan cariera primează”, a declarat Ruby pentru playtech.ro.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel