Roxana Ciuhulescu, marcată de operația fiicei sale: „Eram disperată, nu știam cum o să strâng toți banii. Aș fi fost în stare să-mi vând și un rinichi”

Data publicării:

Roxana Ciuhulescu a dezvăluit cum se simte fiica sa în prezent, după ce a suferit o operație dură.

Roxana Ciuhulescu a trecut prin clipe de coșmar acum ceva timp, când fiica ei a fost nevoită să fie operată de urgență. Adolescenta, în vârstă de 15 ani, a suferit de scolioză severă, astfel încât a avut nevoie imediată de ajutorul medicilor specialiști. Chiar dacă pe atunci, chinurile suportate de fată, dar și de mama sa, care o vedea zilnic în stadiul în care a ajuns, era extrem de greu de privit, acum, vedeta spune că Ana începe să-și revină și face zilnic eforturi pentru asta. 

„Pentru mine, operația ei a fost cel mai greu moment din viața mea, după decesul tatălui meu. Slavă Cerului, totul a decurs bine, iar acum Ana se recuperează, face zilnic kinetoterapie, nu are dureri și este mândră de spatele ei drept. Aparte de problemele de sănătate, dezvoltase și un complex de inferioritate, se îmbrăca în așa fel încât să nu i se vadă spatele, iar părul și-l lăsase lung ca să-i acopere defectul. Acum, odată și cu vindecarea inciziei, cred că va recăpăta încredere în ea și la vară vom merge să stăm la plajă împreună. Își dorește să se reapuce și de sport și asta se va întâmpla, cel mai probabil, peste 5 luni.”, a declarat Roxana Ciuhulescu, potrivit ciao.

VEZI și: „Simt că am îmbătrânit 10 ani”. Roxana Ciuhulescu, clipe de coșmar după diagnosticul fiicei sale: „Am luptat pe toate fronturile”

Operația a durat 9 ore

Operația prin care a trecut fiica Roxanei Ciuhulescu nu a fost deloc una simplă și a durat 8 ore, timp în care mama sa a fost încercată de foarte multe emoții și gânduri negative. Aceasta spune că doar cu multă susținere a reușit să depășească cu bine acele ore de cumpănă și să-și mențină moralul cât mai ridicat.

„Acele 9 ore au fost un coșmar, 9 ore în care am simțit că mă sufoc și că nu mai simt nimic altceva din mediul exterior. Închideam ochii și încercam să vizualizez ce se întâmplă în sala de operații, apoi mă trezeam brusc tremurând, ca dintr-un șoc. Numai mamă să nu fii în astfel de situații. Norocul meu a fost omul meu care îmi este alături și la bine, și la greu. Am avut acele mâini care să mă strângă în brațe și să mă încurajeze.”, a continuat aceasta.

VEZI și: Roxana Ciuhulescu, dezvăluiri emoționante. Și-a pierdut tatăl de două ori: „Cel mai rău îmi pare că eu nu am nicio poză cu el”

Suma uriașă pe care a fost nevoită să o plătească

Întreaga procedură nu a fost deloc una ieftină, ci a costat-o pe vedetă suma de 21.500 euro. Chiar dacă la momentul respectiv, aceasta nu avea toți banii, Roxana spune că a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a strânge cât mai repede suma, fiind dispusă să facă, în același timp, eforturi uriașe pentru asta.

„Eram disperată, nu știam cum o să strâng toți banii, era mare suma și dacă nu aș fi obținut banii, cred ca aș fi fost în stare să-mi vând și un rinichi, numai să am bani să-i îndrept ei coloana, să nu mai aibă dureri și să nu mai simtă tot chinul ăsta.”, mai spune ea, pentru sursa citată.

Citește și: Roxana Ciuhulescu, declarații neașteptate despre fostul soț, la cinci ani de la divorț: ”S-a recăsătorit cu o japoneză chiar de ziua mea”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel