„Simt că am îmbătrânit 10 ani”. Roxana Ciuhulescu, clipe de coșmar după diagnosticul fiicei sale: „Am luptat pe toate fronturile”

Roxana Ciuhulescu traversează o perioadă cumplită, după ce fiica sa a fost diagnosticată cu scolioză toraco-lombară. Adolescenta a trecut deja printr-o operație complexă. 

Roxana Ciuhulescu trăiește, de câțiva ani, coșmarul oricărui părinte. Fiica vedetei a fost diagnosticată cu scolioză toraco-lombară, iar ultima perioadă a fost marcată de griji, durere și rugăciune. 

Recent, micuța Ana a trecut printr o operație complexă, care a durat 9 ore, iar acum se recuperează. 

Invitată în emisiunea La Măruță, de la PRO TV, Roxana Ciuhulescu a povestit cum se simte fiica ei acum, dar și cum a ajuns în stadiul acesta al bolii. 

„Simt că am îmbătrânit 10 ani. Operația a durat 9 ore și recunosc că am fost pregătiți de la bun început pentru că doctorul ne-a spus că poate dura și 16 ore. (...)

La început am spus că este o simplă scolioză. Cred că toată lumea suferă de scolioză. Eu, cel puțin, am suferit de scolioză și de cifoză. Când am intrat la liceu măsuram deja un 1,92 metri. Ai mei, toți din familie, foarte înalți. (...)

S-ar putea să fi fost și o problemă genetică. Din acest motiv am ajuns în situația asta. Noi am luptat pe toate fronturile. La fiecare șase luni nu făcea decât să crească.”, a dezvăluit Roxana Ciuhulescu, în emisiunea de la PRO TV. 

Cum se simte Ana după operație

 

Roxana Ciuhulescu spune că fiica ei s-a înălțat 7 centimetri după intervenția chirurgicală. 

„Surpriza cea mai mare vine acum: odată cu operația, Ana a crescut cu 7 cm, practic a câștigat centimetrii pierduți prin curbura coloanei. Recunosc, a fost o mare surpriză și o imensă bucurie.

Medicul ne spusese că va crește, însă nu putea aproxima exact cu câți centimetri. Ce urmează? O perioadă de câteva săptămâni de kinetoterapie și după cum spunea și medicul chirurg, Ana se va putea reîntoarce la sport în scurtă vreme.

În februarie va putea să meargă și la schi. A fost greu și încă nu a trecut, dar noi, ca părinți, avem liniștea sufletească că am făcut pentru ea tot ce se putea. Copiii merită un viitor bun și sănătos!”, a dezvăluit Roxana Ciuhulescu pe Facebook.

 

Fostul soț al vedetei nu s-a implicat în strângerea de bani pentru operația Anei

 

 

„Operația Anei a fost făcută de medicul Alexandru Thiery, unul din cei mai buni medici în chirurgie spinală de copii din Europa. Medicul s-a folosit de cea mai înaltă chirurgie robotizată, Mazor. Cu o precizie de 99,9%. I-au fost montate două tije prinse cu 22 șuruburi. O curbură a coloanei de 64 grade a fost dusă la 0. Era vorba de o coloană în S, cu 64 grade sus, 40 jos. Copilul avea de o lună și dureri de coaste, dormea foarte prost, respira dificil, motiv pentru care s-a intervenit în regim de urgență.

Cea mai mare susținere am avut-o de la domnul Vlad Plăcintă, directorul asociației «Salvează o inimă». A fost o campanie realizată de ei și cu ajutorul oamenilor, am reușit s-o aduc pe Ana la operație. Am o profundă recunoștință pentru acești OAMENI, le mulțumesc din inimă și mă rog pentru ei.

Când nu credeam că am de unde să susțin costurile operației, a apărut acest înger, Vlad Plăcintă. Nu l-am întâlnit niciodată, doar la telefon ne-am auzit. Intervenția chirugicală a fost achitată integral, de asociație.

Acum Ana e din ce în ce mai bine, de ieri a început să facă și primii pași. I-au fost scoase tubul de dren și sonda urinară”, a declarat  Roxana Ciuhulescu pentru Can Can. 

Mihai Ivănescu, fostul soț al vedetei TV și tatăl Anei, nu s-a implicat  în strângerea sumei de 21.500 de euro și nici nu și-a vizitat fiica la spital. 

„I-am zis că operația ne costă 21.500 de euro, plus alte cheltuieli cu analizele (RMN, ecografii, etc). Nu a vrut să audă de operație, a zis că el o duce la nu știu ce clinică să-i facă corset. Păi fetița purta corset de doi ani! N-a venit nici la spital. I-a dat doar un mesaj. Și nici nu va veni, că nu vrea. Nu-l împiedica nimeni să vină s-o vadă sau să-i trimită măcar un buchet de flori. Altceva nu mai comentez. E alegerea lui.

A fost vizitată de câteva prietene. Dar și frățiorul a fost la ea. Silviu (n.r. actualul soț al Roxanei) e aproape în permanență cu noi, a fost pilonul meu cât Ana a fost în operație”, a detaliat fosta prezentatoare TV.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 31 aug 2023, 10:42 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience