Roxana Ciuhulescu, dezvăluiri emoționante. Și-a pierdut tatăl de două ori: „Cel mai rău îmi pare că eu nu am nicio poză cu el”

Data actualizării: | Data publicării:

Roxana Ciuhulescu și-a pierdut tatăl când avea 10 ani. Părintele vedetei a murit, după o lungă luptă cu boala. ASta era pentru a doua oară când viața îi răpea tinerei Roxana bucuria de a-și vedea tatăl. 

Roxana Ciuhulescu se destăinuie jurnalistei Eveline Păuna, într-un interviu pentru revista Money, despre tragedia care i-a marcat copilăria. Și-a pierdut tatăl de două ori: prima dată, când părinții ei au divorțat, a doua oară, când o boală necruțătoare l-a răpus pe acesta, la doar 37 de ani.

Părinții vedetei au divorțat când aceasta era foarte mică. Roxana a rămas cu mama sa, iar fratele, cu 6 ani mai mare, a rămas în grija tatălui. Își vedea tatăl rar, iar ultimii ani de viață ai acestuia a încercat să o protejeze, evitând să se arate în ochii fetiței care ar fi putut rămâne și mai marcată de imaginea dramatică. 


Avea 10 ani când tatăl ei s-a stins din viață. Acum, vedeta rememorează imagini din copilărie, momente cheie, glume ale tatălui său și, cu multă durere, regretă că nu a apucat să facă nicio poză cu tatăl său. 

 

„Tatăl meu era un bărbat foarte înalt, 2.02 m. O frumusețe, tatăl meu! De fapt, părinții mei amândoi au fost frumoși. Au fost baschetbaliști, amândoi. Au fost un cuplu superb. Au jucat la Galați, amândoi. Acolo s-au și îndrăgostit, de acolo a pornit iubirea lor. Fratele meu e și el înalt, 2.01 m are. Noi venim din părinți baschetbaliști, dar niciunul nu a călcat pe urmele lor. Eu am făcut handbal și fratele meu a făcut hochei. Părinții noștri si-au dorit să facem tot baschet, dar nu a fost să fie. Pe tatăl meu, da, l-am pierdut de două ori. După prima pierdere, de fiecare dată când mă duceam la el și mă ruga să rămân cu el, pe mine mă zdruncina pentru că știam că pe mama nu pot să o abandonez, dar îmi doream foarte mult să stau și cu el. Pentru tata, eram Moțu. Aceasta a fost porecla pe care mi-a dat-o tata. Pe mine mă cheamă Roxana Andreea Isabela. Nu mă strigau niciodată altfel decât Moțu! Așa am fost până la 18 ani. Îmi plăcea să îmi fac o coadă în vârful capului – de acolo a venit. Și țin minte că îmi zicea mereu „Vezi, când o să mergi la școală o să te potcovesc!” Eram terorizată de gândul acesta, la 3-4 ani, când se juca cu mine. Dacă i-aș spune azi băiețelului meu, Cezar, care are 4 ani, ar râde de mine și nu m-ar crede. Eram Moțu a lui… Am fost fetița lui… Îi spunea mamei că eu, când o să cresc, o să fiu mai mare decât el. Și chestia asta mă speria, mă gândeam cum să fie o femeie atât de înaltă. Dar uite că n-am fost departe de dorința lui”, a declarat Roxana Ciuhulescu pentru money.ro.


Tatăl vedetei a murit din cauza cirozei

Își descrie părintele ca pe un copil fragil, născut prematur, dar care a știut cum să lupte cu viața și să și câștige. 


„Da, a murit de ciroză. A fost un copil care s-a născut prematur, avea 900 de grame. Pe vremea aceea medicii nu îi dădeau nicio șansă să supraviețuiască, dar a supraviețuit. Și la 14 ani deja măsura 2.02 m. A făcut sport de performanță și a fost un superflăcău și un supercuceritor. A găsit-o pe mama foarte devreme, s-au căsătorit devreme. La 18 ani, mama deja îl avea pe fratele meu. Și 6 ani mai târziu am venit eu”, povestește vedeta. 

 

Roxana Ciuhulescu:„Eu nu am nicio fotografie cu tatăl meu”

 

„Am fost foarte supărată pe Dumnezeu. În perioada din preajma lunii ianuarie 1989, deci pe la zece ani, singurul meu vis a fost să ajung să fiu mare, să mă fac doctor și să îl salvez pe tata. Știam că este bolnav, avea niște probleme cu ficatul care au evoluat foarte rapid în perioada în care părinții mei s-au despărțit. A suferit, probabil, foarte mult în urma certurilor, a necazurilor pe care le-au avut… Culmea este că eram copil și, înainte să-mi spună mama că tata a murit, am avut ori un vis, ori un déjà vu. Chiar m-am speriat. Văzusem treaba asta – nu știu ce mi s-a arătat. Am avut o presimțire… Știam că tata a murit. Când mi-a zis mama, mă simțeam de parcă cineva îmi transmisese dinainte.(....) Nu a vrut să îl văd în ultima fază, cât a fost internat la Spitalul Colțea. Nu m-a dus la spital la el nici bunica – nu a vrut, cred, să îl văd așa… Cel mai rău îmi pare că eu nu am nicio poză cu el. Eu nu am nicio fotografie cu tatăl meu! Oricum, am foarte puține poze din copilărie. Am una cu niște veri, mai am încă una pe celebra păturică, bebeluș…”, a mai spus aceasta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel