Roxana Ciuhulescu, declarații neașteptate despre fostul soț, la cinci ani de la divorț: ”S-a recăsătorit cu o japoneză chiar de ziua mea”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Roxana Ciuhulescu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Roxana Ciuhulescu, Instagram

Roxana Ciuhulescu a vorbit despre fostul soț, la cinci ani de la divorț. 

Roxana Ciuhulescu și Mihai Ivănescu au trăit o frumoasă poveste de dragoste, timp de zece ani. Ulterior, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate, spre surprinderea tuturor. Căsnicia celor doi s-a terminat în anul 2017, iar la acea vreme s-a speculat că bărbatul ar fi înșelat-o pe vedetă cu o femeie de origine japoneză.

Ulterior, Roxana Ciuhulescu a declarat că fostul soț și-a oficializat relația cu presupusa amantă, la doar un an după ce s-au despărți. Cu toate astea, vedeta susține că se bucură pentru el, dar și pentru faptul că fiica ei și Mihai au reluat legătura. 

„Noi n-am mai avut niciun fel de discuție până anul trecut, în august, când am reuşit s-o conving pe Ana (n.r. – fata lor) să se vadă cu el, după trei ani de la divorţ. Din fericire, s-a reapropiat de el, au fost şi într-o primă vacanță, doar ei doi. Şi Mihai s-a recăsătorit între timp cu o japoneză, chiar de ziua mea, în 2018. Chiar m-am bucurat că și-a refăcut viața. Nu au copii, dar el mai are un băiat dintr-o căsătorie anterioară, care are 20 de ani', a spus vedeta, într-un interviu pentru OK! Magazine.

Roxana Ciuhulescu, despre mariajul cu actualul soț

După divorțul de Mihai Ivănescu, Roxana Ciuhulescu și-a găsit liniștea și fericirea în brațele lui  Silviu Bulugioiu. Cei doi urmează să se mute în propria locuință. 

„În primul rând, ne-am săturat să stăm cu chirie și ne dorim căminul nostru. M-a distrat că, după ce m-am întors de la «Survivor», mulţi au scris că-mi iau casă cu banii de acolo. A fost o sumă frumușică, dar eu am stat acolo doar două săptămâni și jumătate', a mai spus Roxana Ciuhulescu, pentru sursa citată.

Roxana Ciuhulescu și-a pierdut tatăl când avea doar 11 ani

Roxana Ciuhulesc nu a avut cea mai frumoasă copilărie, din cauza faptului că aceasta i-a fost marcată de o dramă, moartea tatălui său. Vedeta, care avea doar 11 ani, și-a găsit alinarea atunci în handabal, unde a cunoscut practic a doua familie, după cum a declarat Roxana Ciuhulescu, în exclusivitate pentru Specatcola.

"Fac parte din generația copiilor „cu cheia de gât” și da, n-am avut o copilărie prea fericită. Mi-am pierdut tatăl când eram un copil de doar 11 ani și asta m-a marcat foarte tare. 

Fratele meu cu 6 ani mai mare ca mine, mi-a ținut loc și de tată, atât cât a putut el. Mama, femeie văduvă cu doi copii, s-a străduit să nu ne lipsească nimic. Am avut norocul că m-am apucat de handbal, iar echipa a devenit a doua mea familie. Și partea cea mai frumoasă a fost că nu mai băteam maidanul, eram concentrată pe două lucruri: studii și sport. 

Și era mare rușine să nu înveți bine, mai ales pentru lotul național. Notele îmi erau verificate mereu de către antrenorul meu, nu puteam să chiulesc, să lipsesc nemotivat. Așa că m-am format frumos pentru viață, practicând un sport de performanță.", a declarat Roxana Ciuhulescu pentru Spectacola.

Roxana Ciuhulescu vrea să fie cea mai bună prietenă a copiilor ei 

Chiar dacă vrea să aibă cea mai bună relație cu copii ei, vedeta nu uită totuși și de anumite reguli. Vedeta nu se consideră o mamă strictă, însă încearcă să-i facă să realizeze că pentru anumite lucruri materiale, este necesar să muncești.

"Vreau să cred că sunt cea mai bună prietenă a copiilor mei. Cred că părinții uneori au tendința să exagereze cu copiii lor, ce nu au primit ei, vor să ofere copiilor lor. Și recunosc, când a apărut primul copil în viața mea, eram și eu aproape să fac această greșeală. Nu sunt o mamă strictă, însă ei trebuie să înțeleagă, de mici, că trebuie să câștige anumite lucruri, să muncească pentru ele.

Copiii au nevoie cel mai mult de iubire, ca de aer, așa se dezvoltă armonios, este acel motor universal. Oricât de obosiți sau stresați suntem noi, ca părinți, când ajungem acasă petrecem timp cu ei, ne jucăm, comunicăm.", ne-a mai spus ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel