Roxana Chiriță a slăbit 20 de kilograme. Ce probleme i-a adus noua siluetă: „Oamenii au devenit mai superficiali cu mine”

Data publicării:

Roxana Chiriță a slăbit 20 de kilograme și a ajuns să arate ca un fotomodel. Noua siluetă i-a creat probleme artistei

Roxana Chiriță a fost invitata lui Cătălin Măruță, în emisiunea „La Măruță”, de la PRO TV, unde a vorbit despre dieta care a ajutat-o să slăbească 20 de kilograme într-un an. Artista spune că stilul de viață dezordonat i-a adus mai multe kilograme în plus. De asemenea, ea spune că se simțea foarte bine în pielea ei, și înainte să slăbească. 

 

„Mergeam prin țară cu concertele și mă opream la tot felul de magazine și restaurante de unde îmi luam mâncare complet nesănătoasă. Înainte să slăbesc aveam deplină încredere în mine, nu eram deloc complexată de felul în care arăt, dar am zis că trebuie să încep să mănânc și eu mai sănătos. Și-am vrut să văd ce pățesc dacă mănânc și eu niște salate. Și după o lună, când am constatat că încep să apară primele rezultatele, am zis că nu trebuie să renunț. În prima luna am dat jos multe kilograme. Dieta a fost una slabă în calorii și m-a ajutat enorm și sportul. Rețeta clasică!”, a povestit Roxana Chiriță în emisiunea de la PRO TV.

 

Deși mulți s-ar aștepta să audă că noua siluetă i-a schimbat viața în bine, artista spune că slăbitul a avut și unele dezavantaje. Mai exact, oamenii au încput să o privească și să o trateze altfel. 

 “Înainte să fiu slabă și să arăt așa, parcă oamenii ascultau și apreciau mai mult ceea ce cântam. După ce am reușit să dau jos kilogramele, după ce am început să am mai multă grijă la felul cum arăt, oamenii au devenit mai superficiali cu mine... D-asta am vrut să cânt înainte de a face orice altceva la tine în emisiune. Eu asta fac! Asta este viața mea! Iubesc muzica!”, a mai spus artista. 

 

De departe, cel mai mare avantaj al slăbitului este sănătatea și vitalitatea. Artista este acum mult mai energică și își dorește să se mențină așa, cât mai mult timp. 

“Am investit în sănătatea mea și asta e foarte important. Vreau să mai spun că de când am slăbit ma simt mai bine pe tocuri, nu mai transpir și nu mai obosesc chiar atât de tare. Înainte când mergeam pe tocuri aveam dureri îngrozitoare de picioare, acum e altceva! Chiar a meritat toată munca mea cu dieta. Acum doar mă mențin și e mai ușor”, a mai spus ea. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel