Rona Hartner, terapia care a ajutat-o să se refacă după chimioterapie. Actrița a învins cancerul de colon: „Nici nu mai am nevoie să fac alte investigații”

Data publicării:
Sursa foto: Rona Hartner, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Rona Hartner, Instagram

Rona Hartner a dezvăluit cum a reușit să se recupereze după tratamentele cu chimioterapie la care a fost supusă. 

Rona Hartner a fost diagnosticată  cu cancer la colon, în urmă cu câțiva ani. Din fericire, boala a fost depistată la timp, astfel că tratamentele medicale au ajutat-o să se vindece. Artista a fost supusă unor tratamente dure, cu chimioterapie. 

„A fost o luptă mare cu cancerul. După ce am terminat tratamentul, în septembrie 2019, tratamentul meu post cancer a fost să iau viața în piept așa cum este ea. Am trăit un miracol în timpul tratamentului cu cancer. La un moment dat, nu mai aveam deloc globule albe și trebuia să fac transfuzie pentru a lupta cu chimioterapia.

Atunci m-am rugat la Isus să mă ‘transfuzeze’ el cu globulele lui albe prin Sfânta Euharistie (Sfânta Împărtășanie sau Cuminecarea). De a doua zi am avut globulele albe intacte. După chimioterapie am ieșit cu o imunitate mai bună decât cum intrasem. Am avut momente mari de oboseală la începutul lui 2020, dar am respectat ritmul corpului, am dormit, m-am odihnit.

Acest cancer chiar se vindecă. Trebuie doar depistat din timp și tratat imediat. Eu m-am operat, am luat tratamentul și după șase luni mi-am revenit. Acum nu mai am nimic. Acum țin un regim hiperproteic și am înotat în apă de mare chiar din luna ianuarie. Asta fac pentru imunitate.”, a mărturisit vedeta pentru Click!, în urmă cu trei ani.

Rona Hartner, după ce s-a vindecat de cancerul la colon: Tiroida e cea mai afectată 

Rona Hartner: : ”Am înotat în fiecare dimineață în apa rece a Mediteranei și m-a ajutat să elimin toxinele de la chimioterapie”

Artista a dezvăluit, într-un interviu pentru Viva, că în perioada pandemiei s-a dedicat recuperării post tratament canceros. După chimioterapie, organismul actriței era slăbit, astfel că a apelat la unele proceduri menite să ajute organismul să elimine toxinele. 

 „Am avut timp să îmi revin, să mă refac după problemele de sănătate cu cancerul. Am înotat în fiecare dimineață în apa rece a Mediteranei  și m-a ajutat să elimin toxinele de la chimioterapie. Analizele generale mi-au ieșit foarte bine. Doctorul meu mi-a spus că nici nu mai am nevoie să fac alte investigații”, a povestit actrița. 


A făcut tratamentele în Franța

„Chimioterapia făcută în Franța a fost foarte grea, dar am suportat tot protocolul și am avut doi ani să îmi revin. Nu am mai avut concerte, nu a mai fost haos. Se zice că de șapte ani ai nevoie ca să îți revii, dar eu am avut nevoie de un an. Pot să spun ca înotul m-a ajutat foarte mult”, a mai spus actrița. 

Rona Hartner, declarații despre fostul ei soț: ”I-am blocat telefonul. Nu putem să riscăm să ne apropiem”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel