Rona Hartner, declarații despre fostul ei soț: ”I-am blocat telefonul. Nu putem să riscăm să ne apropiem”

Data publicării:
Captură video Youtube/ WoWnews
Descriere foto: Captură video Youtube/ WoWnews

Rona Hartner a vorbit despre relația în care a rămas cu fostul ei soț, la un an de la divorț.

Rona Hartner a trecut în urmă cu un an printr-un divorț, cu cel despre care vorbește ca fiind sufletul ei pereche. Chiar dacă se înțelegeau de minune, cei doi au decis să pună punct relației în pandemie, când extrem de multe cupluri s-au despărțit. Acum, actrița spune că i-a blocat chiar și numărul de telefon al fostului ei partener, pentru că nu vrea să se ajungă iar la o apropiere între ei.

”Eram foarte suflete pereche dar multă lume a divorțat în timpul pandemiei. Noi am fost sechestrați 3 luni în casă. Acum suntem separați. Nunta a fost genială. Am făcut nunta pe ascuns, așa a vrut el. A fost frumos, dar și ciudat ce s-a întâmplat între noi. Era toxică relația.

Ne-am văzut și timp de un an de zile ne-am gândit dacă nu e cazul să ne împăcăm. Acum de Paște am decis că nu. Atunci, în sfârșit, i-am blocat telefonul. Am divorțat din octombrie în acte și eu i-am blocat telefonul în aprilie. Eram totuși în contact, dar nu era bine nici pentru el, nici pentru mine. Acum ne vedem, ne salutăm, din când în când mă invită să bem o bere împreună când ne întâlnim întâmplător pe plajă, dar nu exagerăm. Nu am rămas deloc dușmani, dar nici nu putem să riscăm să ne apropiem, nu mai merge .În orice caz, locul din inima mea e liber, acum nu mă proiectez. Stau cu Dumnezeu, mă închin, profit de viață, de tot ce se întâmplă și nu mă gândesc la altceva.", a declarat Rona Hartner, în emisiunea online WOWnews.

Fata Ronei Hartner se află la prima dragoste

Chiar dacă mărturisește faptul că inima ei este deschisă pentru orice nouă propunere, acum actrița vrea să o pună în prim plan pe fiica ei, care trăiește prima dragoste adolescentină.

"Fata mea are 14 ani și este la prima poveste de dragoste. Are nevoie de mine, că ea vrea să plângă, că îl înțelege pe ăla, că nu îl înțelege. Uneori mamele trebuie să mai fie și disponibile pentru copilași. Dacă noi suntem prinse cu tumulturile noastre, cu dragostea, copilul nu mai are timp. Acum își face ea criza ei de 14 ani, nu mi-o fac eu, ceea ce foarte bine. Sunt disponibilă, vine noaptea și îmi zice ”Mami, nu pot să dorm că plâng.” Mami o înțelege, îi dau sfaturi. Sunt și foarte tare în sfaturi, sunt abonată la divorț, dar știu să dau sfaturi. Eu o rog doar să nu facă greșelile mele, atât. Îi spun că aia am făcut deja, nu le fac și tu. Te rog, fă alte greșeli dar nu pe astea.", a mai povestit actrița.

Ce spune actrița despre problemele de sănătate prin care am trecut

Rona Hartner a  trecut printr-o încercare foarte grea, atunci când a fost diagnosticată cu cancer. Chiar dacă actrița nu mai spera la o minune, credința a ajutat-o să treacă și peste acest moment de cumpănă.

”Dumnezeu n-a vrut să mor acum, mai am de trăit. În timpul unui concert, o persoană a fost vindecată de depresie. M-am dat mai departe de microfon și am început să mă rog, așa cum mai fac eu. Acea persoană a simțit această energie care a invadat-o și a început să plângă. Mi-a zis ca i-a ieșit o tristețe profundă pe care o avea și am mers alături de ea. I-am zis că a avut o întâlnire cu Iisus. Oamenii îmi spun mereu că le-au trecut toate angoasele de când mă rog eu online. Mie medicii mi i-a trimis Dumnezeu. Operația din România a fost atât de bine făcută, încât în 10 zile eram pe scenă.”, a mai spus ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel