Rona Hartner și-a retras fiica de la școală! Vedeta este radicală: „Nu mai este ce era înainte. Se descurcă de una singură”

Data publicării:
Captură video Youtube/ WoWnews
Descriere foto: Captură video Youtube/ WoWnews

Rona Hartner a decis să-și retragă fiica de la școală și, în ciuda valului de reacții care ar putea apărea pe seama acestui subiect, vedeta și-a motivat decizia. 

Rona Hartner a luat o decizie radicală, în ceea ce o privește pe fiica sa, Rita. Vedeta a realizat că timpul se scurge mult prea repede, iar momentul în care aceasta va pleca din casa părintească se apropie cu pași repezi. Din acest motiv, artista a retras-o pe adolescentă de la școală timp de un an, pentru a petrece timp de calitate împreună. Cântăreața spune că Rita o va însoți în tot acest timp la toate spectacolele și proiectele pe care ea le va susține, astfel încât aceasta să aibă timp să se relaxeze, dar și să-și dezvolte o pasiune de lungă durată, muzica. 

„Fata mea se descurcă de una singură și, în același timp, anul ăsta, ne-am luat un an sabatic, mamă și fiică, să descoperim mai multe chestii împreună și o iau cu mine peste tot.Îmi dau seama că, într-adevăr, la 18 ani, va pleca pe drumul ei. Între șapte ani și acum, a fost numai și numai la școală.

De fiecare dată când plecam în România, ea rămânea cu mama, iar eu, ca artist, am simțit o suferință, totuși, destul de mare. Pentru noi, părinții, este foarte greu, când, tot timpul, facem această navetă. Chiar suferim enorm și poate și ei suferă.”, a spus Rona Hartner în emisiunea Theo Show.

Citește și: Rona Hartner, convinsă că este urmașa Fridei Kahlo. Artista vrea să afle adevărul despre familia sa: ”Invit un genealogist să cerceteze!”

„Școala nu mai este ce era înainte”

Chiar dacă știe că aceste declarații pot stârni valuri de reacții negative, Rona Hartner spune că sistemul educațional este diferit în ziua de astăzi, când elevii, studenții nu mai au deloc timp pentru pasiunile proprii, iar Rita plănuiește în acest an să facă niște cursuri de specialitate.

„Pare un pic contradictoriu pentru că atât timp am ținut fata în școli private, îmi dau seama că îi trebuia un an sabatic, școala nu mai este ce era înainte, să stai câte patru ore la școală și apoi să ai timp de pasiunile și dorințele tale, ea vrea anul acesta să facă cursuri de hair-stylist. Ea are o pasiune foarte mare. Ea a făcut mai multe experimente în Franța. Am adus-o aici să învețe să facă cursuri de hair-stylist cu culori bio. Sunt niște secrete pe care trebuie să le învețe.”, a mai declarat Rona Hartner pentru Antena Stars.

VEZI și: Cum s-a schimbat viața Ronei Hartner, după ce a învins boala nemiloasă cu care a fost diagnosticată: „Cred că unul dintre motivele pentru care am făcut cancer este din cauza regimurilor repetate”

Când are voie să se afișeze în mediul online

Totuși, fata cochetează deja cu lumea artistică, iar mama sa speră că îi va călca pe urme curând. De asemenea, Rona spune că Rita are totuși niște reguli prestabilite, când vine vorba de educație. Fata nu are voie să se afișeze pe rețelele de socializare până la vârsta de 18 ani, lucru greu de gestionat în ziua de astăzi pentru orice părinte.  

„Este basistă de chitară electrică, își face propria trupă anul acesta. Acum deocamdată a luat lecții și își depășește niște frici, pe care le aveam și eu la vârsta ei. Ea se analizează mult mai mult. La 18 ani poate să apară pe media online, înainte nu.

Nu știu dacă se va putea împăca într-o zi cu imaginea de astăzi, dacă o las să iasă acum, acum trebuie să încerce, trebuie să greșească, acum trebuie să nu o vadă nimeni și când iese să rupă.”, a mai declarat Rona Hartner, pentru prima sursă citată.

Citește și: Rona Hartner, hărțuită și agresată de mai mulți regizori: „Au încercat să mă aibă în pat”. Actrița rupe tăcerea



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel