Cum s-a schimbat viața Ronei Hartner, după ce a învins boala nemiloasă cu care a fost diagnosticată: „Cred că unul dintre motivele pentru care am făcut cancer este din cauza regimurilor repetate”

Data publicării:
Rona Hartner, foto Antena 1
Descriere foto: Rona Hartner, foto Antena 1

Rona Hartner a dezvăluit cum i s-a schimbat viața, după ce a învins lupta cu cancerul. 

Rona Hartner a trecut printr-o grea cumpănă, în urmă cu câțiva ani, când a fost diagnosticată cu cancer la colon. Din fericire, artista a descoperit la timp diagnosticul crunt, iar cu multe tratamente și cu chimioterapie a reușit să treacă cu bine peste. 

Cum s-a schimbat viața Ronei Hartner, după ce a învins cancerul

După ce a ieșit învingătoare din lupta cu cancerul, Rona Hartner recunoaște că viața ei s-a schimbat radical. Vedeta a renunțat la orice fel de dietă, încearcă să se odihnească cât mai mult posibil și a eliminat toate persoanele din viața ei, care îi provocau mult stres. 

”Într-adevăr, după cancer m-am trezit că mi s-a umflat corpul deodată brusc, de la cortizon, de fapt, am stocat toată apa pe care o beam și s-a transformat în 20 de kile în plus, deci a fost o panică generală. Sfatul este să înoți în apă rece, de mare (am intrat în apă de mare începând din 8 ianuarie 2020), de preferință, să faci dușuri cu apă rece ca să restimulezi tiroida. Ce-am mai făcut? Am mâncat ce am vrut eu.

Vă zic de ce nu am avut un regim strict – după ce ai un traumatism groaznic în corp, cu atâtea medicamente, n-o să-ți mai adaugi pe urmă un alt traumatism apucându-te să slăbești. Așa că nu mi-am făcut niciun regim și am lăsat corpul să-și revină el încetișor. După chestia asta, am început să mă odihnesc, să scot persoanele stresante din viața mea și acum fac împachetări. Mă duc foarte des la salon, fac împachetări și masaje. În schimb, nu mă traumatizez cu mâncarea, nu îmi traumatizez corpul cu regimuri drastice, că nu am de ce. Pentru mine, a vrea cu orice chip să fiu slabă și să arăt la 50 de ani ca la 20 este un orgoliu, e o luptă inutilă împotriva propriului meu corp.

Eu sunt pe principiul că, chiar dacă suntem femei, avem și noi dreptul să trăim. Pe bune! Nu e un mesaj feminist, nu e un mesaj destructor, nu spun să mâncăm acum șaorma să ne punem și-n cap. Spun doar că mă duc și eu la restaurant și mănânc ca un om normal, nu stau să mestec trei morcovi și două frunze de salată, că nu sunt capră! (râde) Am oroare de regimurile drastice. Da, aș vrea să mai arăt ca la 20 de ani, că, deh, n-am minte, dar asta nu înseamnă că pot și nu înseamnă că am să-mi mai traumatizez corpul.”, a spus Rona Hartner, pentru Viva!

Rona Hartner: „Am făcut cancer este din cauza regimurilor repetate”

Vedeta este de părere că boala a apărut în urma dietelor repetate pe care le ține, pentru a arăta cât mai bine. 

„Cred că unul dintre motivele pentru care am făcut cancer este din cauza regimurilor repetate. Și, la fel, regimurile erau fiindcă lumea ne judecă pentru c-am avea un kilogram în plus. Și atunci noi, din rușine, ne forțăm să slăbim și ne dereglăm organismul, iar pe urmă, poate de la regimuri repetate, avem atât de multe cancere, care sunt hormonul stresului de a fi tot timpul top-top-top.

Acum ce să vă zic? Am un kilogram în plus, am să-l accept, sunt tolerantă, nu mă deranjează. Am dat deja 12 kilograme jos într-un mod organic, adică în 2-3 ani, de la chimioterapie, dar nu forțez corpul. Mi-e foame într-o zi, mănânc. În altă zi vreau să postesc, postesc.”, a mai spus vedeta. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel